Scandal in PSD dupa demisia soc a europarlamentarului Chris Terhes: „Iuda, profitor!”

552

Europarlamentarul PSD Victor Negrescu comenteaza acid demisia lui Chris Terhes din PSD si ii sigereaza sa isi dea demisia si din Parlamentul European, unde a ajuns datorita PSD.

„Inteleg ca un domn europarlamentar a demisionat astazi din partid dar a uitat sa demisioneze din Parlamentul European. La ultimele alegeri europene mii de colegi au muncit pentru ca Partidul Social Democrat sa obtina acel mandat chiar daca foarte multi nu erau de acord cu parasutarea sa pe lista si cu ideile eurosceptice transmise de el impotriva interesului Romaniei de a fi puternica in Europa. Cred ca lor trebuie sa le ceara in primul rand scuze.

Ii asigur pe toti cei care citesc acest mesaj ca valorile social democrate europene sunt profund legate de lupta istorica pentru democratie si drepturi sociale / cetatenesti. Domnul respectiv doar merge la un grup eurosceptic. Au mai fost si altii acolo. Chiar prietena dansului, Monica Macovei.

Toti cei care ca si el doar au profitat de pe urma Partidul Social Democrat pot pleca. Este timpul sa avem toleranta zero fata de profitori, cum este timpul sa nu mai acceptam abuzurile dreptei si ale liberalilor. Nu o sa fie o lupta usoara. Unii o sa cedeze, poate chiar vor cauta sa creeze partidulete apropiate puterii, dar noi trebuie sa fim mai uniti ca oricand. Chiar in aceste conditii dificile, cred ca Partidul Social Democrat trebuie sa continue procesul de reforma de mult timp asteptat pentru a redeveni principala formatiune politica din Romania”, a scris Negrescu pe Facebook.

De asemenea, numerosi pesedisti au postat comentarii furioase pe pagina de Facebook a lui Terhes, pe care l-au catalogat drept „Iuda”.

Sursa: Aktual24.ro