Acasă Dambovita Scandal intern in PSD: Un lider si-a dat DEMISIA din conducerea partidului!

Scandal intern in PSD: Un lider si-a dat DEMISIA din conducerea partidului!

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Dâmboviţa, Alexandru Oprea, şi-a anunţat, sâmbătă, demisia din funcţia de secretar general al organizaţiei judeţene a PSD.

Oprea nu a precizat motivul pentru care a luat respectiva decizie, anunta stiripesurse.ro.

”Decizia îmi aparţine, asta este! Din funcţia politică mi-am dat demisia, rămân membru al PSD, partid în care cred”, a declarat, sâmbătă Alexandru Oprea. 

Întrebat dacă în urma deciziei este posibil să piardă susţinerea politică şi funcţia de preşedinte al CJ Dâmboviţa, Oprea a subliniat că, din punct de vedere politic, nu a încălcat ‘linia partidului’.

”Nu ştiu, eu cred că din punct de vedere politic nu am încălcat nici linia partidului, am încercat să îmi fac datoria cu bună credinţă şi conform jurământului pe care l-am depus la învestire”, a spus Oprea. 

Alexandru Oprea a devenit preşedintele CJ Dâmboviţa după ce Adrian Ţuţuianu, cel care deţinea înainte această funcţie, a fost ales senator în urma scrutinului parlamentar de anul trecut

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentLa doar 21 de ani, un roman de devenit MILIONAR in dolari jucandu-se pe calculator!
Articolul următorIntrebarea de clasa intai la care putini stiu sa raspunda: Stii de ce tara ta se numeste Romania si de cand?