Acasă Divertisment Scandal la iUmor: Bendeac s-a certat cu Cheloo si si-a dat demisia!

Scandal la iUmor: Bendeac s-a certat cu Cheloo si si-a dat demisia!

Un fost prezentator la MTV a dezvăluit, într-un clip video pe Tiktok, motivul real al plecării lui Mihai Bendeac de la Antena 1, acolo unde era în juriul de la iUmor.

Potrivit lui Zara, fost vj la canalul  de muzică, actorul ales să plece după un conflict cu colegul său de platou, Cheloo. De altfel, după plecarea lui Bendeac, în spațiul public au apărut nenumărate informații cu privire la motivul care l-a făcut pe actor să ia o asemenea decizie drastică.

În înregistrarea video apărută pe Tiktok, Zara spune: „A văzut că-i patinează chiloții lui Bendeac și l-a luat la bătaie. Să ne înțelegem. Și așa s-a terminat povestea lui bendeac cu Antena 1 și iUmor. datorită tembelismului lui Cheloo. L-a bătut pe Bendeac efectiv că i s-a părut că lui bendeac îi patinează chiloții, că e (…).

‘Ce ai tu, Cheloo, cu Bendeac, când sunteți colegi de platou, să-l iei la omor’
Da, mă, o fi (…), că a zis-o și Vancea, dar n-are nici o treabă. Ce ai tu, Cheloo, cu Bendeac, când sunteți colegi de platou, să-l iei la omor pe ăla. Indiferent de ce ar fi”.

Pe de altă parte, presa vorbea anul trecut că ar fi existat un episod în care rapper-ul l-ar fi alergat pe actor prin studio pentru a-i aplica o corecție fizică. Speriat, Bendeac s-ar fi baricadat într-o toaletă, iar Cheloo ar fi început să lovească ușa cu picioarele. Colegii  vedetelor au crezut că totul este o glumă, motiv pentru care nu au intervenit, lucru de care Bendeac ar fi fost afectat.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentMeteorologii au anuntat cum va fi vremea de Florii si de Pasti
Articolul următorParlamentarii au decis: Dacă furi până la 250.000 de lei nu e infracțiune