Acasă ACTUALITATE Scenariul de cosmar pentru PSD: Guvernul PSD a picat! ANTICIPATE! IOHANNIS a...

Scenariul de cosmar pentru PSD: Guvernul PSD a picat! ANTICIPATE! IOHANNIS a ajuns la 60% incredere!

19

Moţiunea de cenzura iniţiată de PSD împotriva propriului guvern a fost adoptată de Parlament cu 241 de voturi, iar guvernul PSD-ALDE a picat. Marius Pieleanu sociologul de casa al PSD a anuntat in direct la ANTENA3 ca in momentul de fata se deschide drumul alegerilor anticipate, iar dupa succesul vizitei in SUA, presedintele Klaus Iohannis se bucura de cea mai mare incredere din partea romanilor cu peste 60%.

248 de parlamentari au votat miercuri la moţiunea de cenzură depusă de PSD şi ALDE împotriva prim-ministrului Sorin Grindeanu, fiind astfel îndeplinit cvorumul minim pentru ca procedura să fie validă. Au absentat sau nu au votat 12 parlamentari PSD şi doi de la minorităţi.

Doar parlamentarii PSD, ALDE şi cei ai minorităţilor naţionale şi-au exprimat votul la moţiunea de cenzură. PNL şi USR au stat în plen, dar nu au votat, în vreme ce senatorii şi deputaţii UDMR şi PMP nu au fost nici măcar prezenţi.

Parlamentarii social-democraţi au fost obligaţi să voteze cu bilele la vedere pentru ca Liviu Dragnea să ştie cine a votat pentru şi cine împotriva moţiunii. Mai mulţi pesedişti, printre care Claudiu Manda, Liviu Brăiloiu şi Adrian Ţuţuianu, au supravegheat cu atenţie urnele pentru a vedea cine şi cum votează.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos