Acasă Stiri locale Scoala vietii nu e ca scoala online! Eleva batuta mar in curtea...

Scoala vietii nu e ca scoala online! Eleva batuta mar in curtea liceului din Husi… ce se intampla cu agresorul?

68

Incident şocant în curtea unei liceu din Huşi, judeţul Vaslui. O elevă a fost lovită cu pumnii de un băiat de 18 ani, elev la un alt liceu din oraş.

Incidentul a pornit de la un conflict mai vechi, izbucnit în urma unui schimb de mesaje pe reţelele de socializare. De atunci, băiatul o ameninţa constant cu bătaia. După ce și-a revenit din șoc, victima a sunat la 112.

Agresorul a fost prins de poliţişti şi reţinut pentru 24 de ore.

Însă procurorii din Huşi au decis că fapta nu este atât de gravă încât tânărul să rămână după gratii şi au decis să-l elibereze şi să-l cerceteze sub control judiciar.

Acum, acesta are interdicţia de a se mai apropia de eleva pe care a agresat-o.

În data de 15 septembrie a.c., în jurul orei 15:00, Poliția Municipiului Huși a fost sesizată de către o tânără, în vârstă de 18 ani, din municipiul Huși, județul Vaslui, despre faptul că, în timp ce se afla în curtea unei unități de învățământ din municipiul Huși a fost agresată de către un tânăr.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că, în perioada iulie – septembrie persoana în cauză, ar fi fost hărțuită și amenințată cu acte de violență de către tânărul în vârstă de 18 ani, iar în data de 15 septembrie a.c., în timp ce se aflau în curtea unei unități de învățământ din municipiul Huși, acesta ar fi lovit-o cu pumnul. 

În cursul zilei de ieri, 15 septembrie a.c., în urma probatoriului administrat, poliţiştii l-au reținut pe tânăr, pentru o perioadă de 24 de ore, ulterior acesta fiind prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Huși, care a dispus măsura preventivă a controlului judiciar, pentru 60 de zile.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos