Acasă Comentariul zilei Scrisoarea presedintelui Comisiei Europene pentru Ciolos: Ati reusit ceva FARA PRECEDENT in...

Scrisoarea presedintelui Comisiei Europene pentru Ciolos: Ati reusit ceva FARA PRECEDENT in istoria Romaniei!

1217

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, i-a trimis joi o scrisoare fostului premier Dacian Ciolos in care il felicita pentru munca „excelenta” in fruntea Guvernului, afirmand ca a asigurat „o perioada de guvernare transparenta, deschisa si responsabila fara precedent in istoria recenta a Romaniei”, anunta Hotnews.ro.

„La finalul mandatului, pemiteti-mi sa va felicit pentru munca excelenta pe care a realizat-o gvernul dumneasvoastra anul trecut. Ati asigurat o perioada de guvernare transparenta, deschisa si responsabila fara precedent in istoria recenta a Romaniei. Asteptam cu nerabdare continuarea, de catre guvernul viitor, a unor initiative precum „Romania Competitiva”, pachetul anti-saracie si reforma in administratia publica.

Comisia Europeana ramane partenerul constant si de nadejde in aceste eforturi, fie prin sprijin financiar, expertiza tehnica sau prin prezenta pe teren.

Va doresc numai bine in toate demersurile viitoare.”


Juncker i-a scris un mesaj de felicitare si noului premier Sorin Grindeanu.

“Acesta este un moment de mare importanta pentru Romania si Uniunea Europeana. Asteptam continuarea trendului pozitiv din Romania in privinta unei guvernari stabile, a unei cresteri economice robuste, a cresterii productivitatii, a ridicarii nivelului de trai si a unui sistem judiciar independent care sa sustina lupta impotriva coruptiei”, scrie Junker in mesajul catre noul premier roman.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos