Acasă Politica SE ALIAZA PPDD-UL CU PSD-UL! CE SPUNE DRAGNEA DESPRE ACEASTA OPTIUNE!

SE ALIAZA PPDD-UL CU PSD-UL! CE SPUNE DRAGNEA DESPRE ACEASTA OPTIUNE!

Liderul PPDD Dan Diaconescu a declarat ca au avut loc niste discutii pe tema unei aliante intre PPDD si PSD, la nivel local, punctual, in Teleorman.

Diaconescu a precizat ca este singurul candidat incris oficial in cursa pentru Presedintie, si nu crede ca ar fi bine ca presedintele Traian Basescu, dupa 10 ani de mandat, sa fie premier.

“Ii rog pe ceilalti oameni care conduc partide, indiferent de orientarea politica, sa vina alaturi de mine, sa ma asculte si sa facem ce i-am mai rugat in anii trecuti, in lunile trecute, sa facem alianta anti-Basescu. Cred ca aceasta intelegere, aceasta colaborare, acest protocol, contract trebuie facut de urgenta, avand in vedere ce se intampla pe scena politica romaneasca”, a spus Diaconescu.

El a precizat ca nu vorbeste despre persoana Basescu, ci despre un sistem si a precizat ca este vorba despre o alianta atipica, nu prin fuziuni sau prin absorbtie, ci impotriva a ceva, unui sistem cu care se lupta de 24 de ani.

“Sper ca de data asta sa inving. Sa vedem saptamanile urmatoare cine va marsa la propunerea mea, a unui tip simplu care cara roaba intr-o uzina, in urma cu ceva ani”, a mai spus Dan Diaconescu.

El a mai mentionat ca asteapta in special un raspuns de la PNL, si a adaugat ca i-a facut propunerea lui Crin Antonescu, in urma cu un an, sa faca o motiune de cenzura impreuna, iar liberalii nu au “marsat”.

Diaconescu a mai aratat ca parteneriatul pe care il propune este pentru prezidentiale.

“Am cele mai mari sanse, acum, ca sunt singurul candidat la Presedintie, cand vor aparea si alti candidati, sansele mele vor mai scadea”, a explicat Dan Diaconescu.

Despre discutiile dintre PPDD si PSD, Dan Diaconescu a declarat ca acestea au avut loc intre secretarul general al partidului, Liviu Neagu, si vicepremierul Liviu Dragnea, pe sustinerea la nivel local, punctual, in Teleorman.

“PPDD hotaraste soarta administratiei locale, sunt 34 de judete unde nu se pot face majoritati, in acest moment, dupa ruperea USL, si PPDD poate stopa jaful facut de ciocoi. Putem face si cu unii si cu altii din cei pe care ii numesc ciocoi”, a aratat Diaconescu.

El a spus ca personal nu a avut niciun fel de discutii cu PSD, ci secretarul general al PPDD s-a intalnit cu Liviu Dragnea, pentru a discuta despre situatia de la Teleorman.

“PSD are nevoie de noi, putem pune aceste conditii, sa dam votul, in functie de anumite conditii”, a precizat Dan Diaconescu, adaugand ca exista discutii extinse si pentru alte judete.

Sursa: realitatea.net

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentVREMEA pentru urmatoarele doua saptamani! Instabilitatea atmosferica ramane valabila!
Articolul următorBasescu se intalneste cu Obama! Vor discuta problema VIZELOR sau LOVITURA DE STAT din Ucraina?