Se grabeau sa ajunga la mare si AU UITAT COPILUL pe autostrada! S-au intors dupa 150 de kilometri!

Se grabeau sa ajunga la mare si AU UITAT COPILUL pe autostrada! S-au intors dupa 150 de kilometri!

Doi parinti au condus peste 150 de kilometri pe autostrada pana si-au dat seama ca au uitat copilul intr-o benzinarie pe autostrada.

De fapt, părinţii s-au întors din drum atunci când o alertă a fost dată, prin radio, şi când aceştia au auzit-o, mai spun ofiţerii.

Fetiţa de trei ani a fost găsită într-o zonă de odihană pe Autostrada Soarelui franceză, în regiunea Drome, duminică, imediat după prânz. Nu a ştiut să le spună celor care au găsit-o decât că mai are un frate şi o soră, că mergea „la mare” cu familia sa şi că a văzut „maşina lui tati” plecând din faţa sa.


Citeste si:

Ti se INMOAIE inima! Reactia unui politist catre o fetita de cativa anisori, al carei tata tocmai a murit intr-un accident!

Fetita de doar 11 ani din Romania, violata si vanduta in Spania pe 17.000 de euro


Doar la 45 de minute după ce micuţa a fost găsită -când au auzit alerta la radio- părinţii au sunat la poliţie. Parcurseseră deja peste 150 de km şi nici măcar nu realizaseră că fetiţa lipseşte, scrie The National. 

Duminică seară părinţii erau chestionaţi la o agenţie de poliţie şi copilul era îngrijit. Nu se ştie dacă aceştia vor fi acuzaţi de neglijenţă sau nu.
Share this post