Acasă ACTUALITATE Se inmultesc atacurile din PSD la adresa lui Dragnea: Ne SINUCIDEM in...

Se inmultesc atacurile din PSD la adresa lui Dragnea: Ne SINUCIDEM in grup!

25

Victor Ponta a spus în direct la Digi FM că el nu vede niciun motiv să fie dat jos Sorin Grindeanu și l-a atacat fără menajamante pe liderul PSD.

URMARESTE-NE PE YOUTUBE

„Colegii nu au nimic cu Grindeanu, nu-l mai vrea… Știţi cum era în faimoasa carte, fratele cel mare. Toţi ceilalţi se supun voinţei fratelui cel mare, doar că voinţa fratelui cel mare, cârmaciului, cum îi zic eu colegului meu, domnului Dragnea, de data asta e mai ciudată și mai absurdă ca niciodată. Până la urmă, dumneavoastră ați înțeles de ce nu îi mai place de Grindeanu.”, a spus Victor Ponta, la DigiFm.

Cât despre „vinovăția” lui Sorin Grindeanu și de ce nu mai este dorit acesta de către Liviu Dragnea, Victor Ponta a declarat:  „Vinovăția lui e că nu e Liviu Dragnea şi că domnul Dragnea nu acceptă pe nimeni altcineva în afară de el însuși și dacă nu poate fi el însuși să nu fie nimeni. Până la urmă e problema PSD, ne sinucidem așa în grup frumos, și ne place. Dar acum Guvernul nu e al PSD-ului, e susținut de PSD, dar Guvernul e al României.”

Victor Ponta a mai spus despre actualu Guvern că nu i se pare „bun”, cu atacuri la miniștrii în funcție.

“Nu, nu mi se pare un Guvern bun. Mi se pare că sunt miniștri care au ajuns acolo pe singurul criteriu al obedienței față de Liviu Dragnea și al apartenenței geografice că vin din Teleorman sau din Giurgiu. Dar nu i-a pus Grindeanu pe miniștrii ăia, i-a pus domnul Dragnea.”, a mai spus Victor Ponta.

Articolul precedentAnunt pentru toti abonatii RCS&RDS: Compania introduce o SUPRATAXA!
Articolul următorAdevarul DUREROS despre cum conduce PSD Romania: Baronii din CEL MAI SARAC judet dicteaza viitorul tarii!