Acasă Auto Se inmultesc protestele in toata tara la benzinarii: Romanii se pun la...

Se inmultesc protestele in toata tara la benzinarii: Romanii se pun la coada si alimenteaza de 1 leu! Gvernul se face ca nu aude

Zeci de șoferi din Constanța au protestat împotriva prețurilor mari la combustibil.

Într-un protest care a avut loc în seara zilei de luni, 13 iunie, zeci de mașini s-au așezat la coadă la o benzinărie din zona Aqua Magic pentru a alimenta cu combustibil în valoare de 1 leu, 2 lei sau 3 lei și au plătit cu cardul pentru ca banca să ia comision benzinăriei la fiecare tranzacție.

În acest mod au blocat pompele, iar cei care chiar doreau să cumpere carburanți au avut de așteptat, scrie replicaonline.ro.

Reprezentanții unor benzinării au sunat la 112, dar echipajele de poliție nu au putut să intervină, din cauză că protestatarii nu făceau nimic ilegal.

Evenimente similare au avut loc sau sunt anunțate și în alte orașe din România în zilele următoare.

Un protest amplu fată de scumpirea carburanților a fost organizat pe Facebook.

Evenimentul denumit „Proteste in toată țara contra prețului carburantului!” a fost anunțat pe rețelele de socializare pentru data de 30 iunie, de la ora 12.

Aproape 230.000 de persoane și-au anunțat participarea până marți dimineață, 14 iunie, la protestul față de scumpirea carburanților.

„E timpul să facem ceva, ieșiți în stradă, blocați pompele. Este imposibil și inadmisibil ca într-o țară ca România prețul carburantului să depășească 9 lei/litru.

Share masiv ca să vadă toată lumea și să stabilim ce și când vom face. La 121$ pe baril este imposibil ca prețul să depășească 9 lei/litru (unde jumătate din acești bani merg către stat)

Noi facem ceva!”, scrie pe pagina evenimentului.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentRomania, paradisul fiscal al coruptilor din Republica Moldova!
Articolul următorIronie: Dupa ce a prabusit podul din Neamt, PSD vrea sa construiasca poduri noi in Ucraina!