Acasă Auto Se intampla in Romania: O tanara a picat examenul de sofer pentru...

Se intampla in Romania: O tanara a picat examenul de sofer pentru ca nu a dat prioritate unui porumbel

Visul de a obține permisul de conducere auto al unei tinere s-a spulberat din cauza unui porumbel. Și nu e o glumă, ci purul adevăr.

Totul s-a petrecut la Făgăraș, unde examinatorul a considerat că lipsa de reacție a fetei față de zburătoare poate să reprezinte un pericol. Astfel, el a decis să nu îi dea undă verde la proba practică.

Instructorul fetei este decis să conteste decizia

polițistului de la rutieră, mentinonand în presa din Făgăraș, locul în care s-a petrecut acest episod, că i se pare o absurditate: ”După cum a menționat el, a intervenit pentru evitarea unui pericol iminent. Eu nu văd ce pericol iminent ar putea constitui un porumbel aflat pe partea carosabilă care oricum și-a luat zborul cu mult înainte de a frâna. Și examinatorul este tânăr și fără experiență, dar nu se procedează în acest fel. Este foarte ușor să îți bați joc de muncă cuiva. Așa ceva eu nu am mai auzit”, declara Gheorghe Grecu, instructor auto, potrivit bunaziuafagaras.ro.

Poliţistul examinator a fost foarte ferm cu privire la decizia luată şi chiar a notat ‘infracţiunea’ în procesul-verbal al examenului, notează bunaziuafagaras.info.

Pe acesta se poate observa cum examinatorul a scris: ‘executarea incorectă a frânării cu precizie: porumbei pe carosabil’.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentAmbasador al României: ”Mânânc greieri regulat. Nu greierii îngrijorează, ci creierii”
Articolul următorVreți să vină rușii să vă taie copiii? – Mesajul consilierului lui Zelenski pentru romanii care se opun ajutoarelor pentru Ucraina