19.9 C
București
sâmbătă, aprilie 13, 2024
AcasăACTUALITATEAutoSe intampla in Romania: O tanara a picat examenul de sofer pentru...

Se intampla in Romania: O tanara a picat examenul de sofer pentru ca nu a dat prioritate unui porumbel

in:

Stiri pe acelasi subiect

Mașinile electrice se ieftinesc pe fondul scăderii cererii

Sub presiunea concurenţilor chinezi, marii producători auto americani şi...

Romania e deja calificata la Euro2024. Nu mai sunt bilete la meciul cu Elvetia!

Romania e deja calificata la Campionatul European din Germania,...

Rezumat Video: Kosovo invinge Israel. Romania are din nou sansa sa mearga la Euro!

Echipa nationala a Israelului a pierdut cu 0-1 duminica,...

Visul de a obține permisul de conducere auto al unei tinere s-a spulberat din cauza unui porumbel. Și nu e o glumă, ci purul adevăr.

Totul s-a petrecut la Făgăraș, unde examinatorul a considerat că lipsa de reacție a fetei față de zburătoare poate să reprezinte un pericol. Astfel, el a decis să nu îi dea undă verde la proba practică.

Instructorul fetei este decis să conteste decizia

polițistului de la rutieră, mentinonand în presa din Făgăraș, locul în care s-a petrecut acest episod, că i se pare o absurditate: ”După cum a menționat el, a intervenit pentru evitarea unui pericol iminent. Eu nu văd ce pericol iminent ar putea constitui un porumbel aflat pe partea carosabilă care oricum și-a luat zborul cu mult înainte de a frâna. Și examinatorul este tânăr și fără experiență, dar nu se procedează în acest fel. Este foarte ușor să îți bați joc de muncă cuiva. Așa ceva eu nu am mai auzit”, declara Gheorghe Grecu, instructor auto, potrivit bunaziuafagaras.ro.

Poliţistul examinator a fost foarte ferm cu privire la decizia luată şi chiar a notat ‘infracţiunea’ în procesul-verbal al examenului, notează bunaziuafagaras.info.

Pe acesta se poate observa cum examinatorul a scris: ‘executarea incorectă a frânării cu precizie: porumbei pe carosabil’.

Ultimele stiri