Se pregateste pozitionarea de tehnica grea de lupta!

Ministrul Apararii, Mircea Dusa, a declarat, marti, ca sunt discutii la nivel tehnic privind pre-pozitionarea in Romania de tehnica grea de lupta, in timp ce generalul Philip Breedlove, comandantul suprem al Fortelor Aliate din Europa, a precizat ca o decizie in acest sens va fi anuntata in curand.

Intrebat daca s-a luat decizia ca Romania sa gazduiasca inclusiv tehnica grea de lupta, generalul Philip Breedlove a declarat: “Da, aceasta decizie va fi anuntata foarte curand”.

razboi“Sunt sigur ca atunci cand lucrul acesta se va intampla, Romania va raspunde prompt, ca de fiecare data, si va fi de acord cu pre-pozitionarea acestei tehnici, fiind intotdeauna un partener de incredere pentru NATO”, a mai spus, marti, la MApN, comandantul suprem al Fortelor Aliate din Europa, Philip Breedlove, in cadrul unei conferinte comune de presa cu ministrul Apararii, Mircea Dusa.

Oficialul roman a completat raspunsul la intrebare, precizand ca exista “discutii deja la nivel tehnic vizavi de pre-pozitionare”

 

sursa: stiripesurse.ro