Acasă International Se zvoneste ca Vladimir Putin ar avea cancer! Uite ce spune Kremlinul...

Se zvoneste ca Vladimir Putin ar avea cancer! Uite ce spune Kremlinul referitor la starea de sanatate a presedintelui rus

28

In ultima perioada se tot zvoneste ca presedintele rus Vladimir Putin ar avea grave probleme de sanatate. Mai exact, ca ar avea cancer. Kremlinul a dezmintit insa aceste zvonuri privind eventuale probleme de sanatate ale acestuia. 

vladimir putin

„Acestea sunt asteptari zadarnice. (Cei care difuzeaza astfel de zvonuri-n.r.) sa taca. Totul este bine”, a declarat Dmitri Peskov, purtatorul de cuvant al Kremlinului, citat de agentia oficiala TASS.

Cotidianul american New York Post a afirmat saptamana trecuta ca Putin ar avea cancer pancreatic in faza terminala si ar fi tratat de un medic german, pe care l-a cunoscut in urma cu zeci de ani, cand era agent KGB in Germania.

„Acest lucru explica de ce Vladimir Putin este atat de grabit sa invadeze Ucraina”, unde un conflict armat are loc intre fortele ucrainene si rebelii prorusi, subliniaza publicatia americana.

In 2012, au circulat de asemenea o serie de zvonuri in Rusia privind sanatatea lui Vladimir Putin, dupa ce liderul rus si-a amanat mai multe deplasari in strainatate si a fost vazut schiopatand. Atunci presa rusa afirma ca Putin suferea din cauza agravarii unei vechi rani la coloana vertebrala, dar aceste informatii au fost dezmintite ferm de Kremlin.

Sursa: Mediafax

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos