26.8 C
București
duminică, iunie 16, 2024
AcasăDivertismentComentariul zileiSef al spionajului militar: Putin este grav bolnav si va muri curand!...

Sef al spionajului militar: Putin este grav bolnav si va muri curand! Ucraina trebuie sa castige razboiul pana moare Putin

in:

Stiri pe acelasi subiect

Rusia plănuiește acte teroriste și de sabotaj în Uniunea Europeană

Agențiile de informații ale statelor europene au fost informate...

Alertă mondială, un supliment alimentar produs în Japonia aduce moartea

Un producător japonez de medicamente a confirmat vineri un...

Victorie simbolica a rusilor la Avdiivka

Victorie simbolică a rusilor la Avdiivka după ce armata...

Zelenski vrea o ”resetare” în conducerea ţării

Volodimir Zelenski a declarat ca vrea o  ”resetare” de...

Zvonurile despre bolile și iminenta moarte a lui Vladimir Putin încă circulă cu viteză. Directorul serviciilor militare ucrainene de informaţii Kirilo Budanov dă asigurări miercuri, la postul ABC News, că Putin este ”pe moarte”.

”Noi credem că este vorba despre un cancer”, declară Budanov, care subliniază că deţine aceste informaţii din ”surse umane”.

”Acest război ar trebui să se termine înainte să moară el (Putin)”, subliniază el.

Budanov, un ofiţer de rang înalt, care a preluat conducerea spionajului militar ucrainean în 2020, a fost acuzat recent de către Serviciile ruse de informaţii (FSB) că este unul dintre oamenii de la originea atacului Podului Crimeea, în octombrie.

Niciodată nu s-a comunicat nimic despre vreo eventuală boală a liderului de la Kremlin, însă circulă multe zvonuri despre starea sănătăţii acestuia.

Aceste zvonuri apar în contextul Războiului rus din Ucraina – care a aondus la un adevărat război al comunicării între Kiev şi Moscova.

Potrivit unor surse din spionajul american, fostul ofiţer KGB ar fi urmat – în aprilie 2020 – un tratament al unui cancer într-un stadiu avansat.

Fosta deputată britanică Louise Mensch a dat, la rândul său, asigurări că Vladimir Putin ar suferi de maladia Parkinson – începând din 2020.

Alte surse susţin că ar fi bolnav de un cancer de tiroidă sau de o boală autoimună.

Pentru moment, însă, niciuna dintre aceste speculaţii nu au fost confirmate.

Directorul Agenţiei Centrale americane de Informaţii (CIA) William Burns declara în iulie că Vladimir Putin este ”întru totul sănătors” şi îndepărta zvonuri cu privire la starea sănătăţii acestuia.

”Ceea ce putem spune este că el este întru totul într-o stare de sănătate prea bună”, declara el, întrebat despre starea sănătăţii preşedintelui rus.

În mai, ministrul rus de Externe Serghei Lavrov dezminţea aceste zvonuri într-un comunicat.

”Eu nu cred că cineva întreg la cap poate vedea la această personaă (Putin) semne ale unei boli sau unei afecţiuni cronice”, dădea asigurări Lavrov.

Ultimele stiri