Acasă Stirea zilei Serviciile 4G sunt disponibile pentru abonatii Vodafone. Vezi in ce orase

Serviciile 4G sunt disponibile pentru abonatii Vodafone. Vezi in ce orase

54

Abonatii Vodafone Romania pot beneficia de servicii 4G, acestea fiind disponibile in 10 orase datorita modificarii legislatiei privind furnizarea de servicii LTE inca din acest an.

„La trei saptamani dupa implementarea tehnica a primei retele 4G din Romania, Vodafone anunta lansarea comerciala a serviciilor 4G pentru clientii sai. Serviciile 4G sunt disponibile abonatilor Vodafone, noi si existenti, care opteaza pentru pachetele Internet Nelimitat Extra si Internet Nelimitat Profesional, si care isi pot activa gratuit optiunea promotionala <<Trafic Nelimitat 4G>>. Oferta promotionala de lansare, valabila in perioada 20 noiembrie – 31 decembrie 2012, aduce trafic gratuit si nelimitat, timp de 3 luni din momentul activarii optiunii”, se arata intr-un comunicat al operatorului de telefonie mobila.

Clientii care opteaza pentru serviciile 4G vor primi un SIM special 4G Ready si vor putea sa achizitioneze mai multe terminale compatibile din portofoliul Vodafone Romania, respectiv Modem-ul USB Vodafone K5005 LTE pentru conectivitate PC/Laptop, disponibil de la 0 euro, impreuna cu abonamentul Internet Nelimitat Profesional, la tariful de 19 euro/luna, incheiat pe 2 ani, dar si Vodafone Hotspot R210 LTE, la care se pot conecta pana la cinci dispozitive simultan – smartphone, laptop, tableta sau PC, la un pret de 89 de euro, alaturi de abonamentul Internet Nelimitat Profesional, incheiat pe 2 ani.

De asemenea, mai poate fi achizitionata si tableta Asus Transformer Pad Infinity TF700 KL, ce porneste de la 419 euro, alaturi de abonamentul Internet Nelimitat Profesional, incheiat pe 2 ani. Tableta, care va intra in portofoliul Vodafone saptamana viitoare, are un ecran de 10,1′ WUXGA, Full HD, cu o rezolutie 1920 x 1200p si functioneaza cu sistemul de operare Android 4.0.

Potrivit Vodafone Romania, reteaua 4G Vodafone este disponibila in Arad, Bacau, Brasov, Bucuresti, Cluj, Constanta, Craiova, Iasi, Galati si Timisoara si permite, in momentul de fata, furnizarea de servicii 4G la viteze de pana la 75 Mbps. Acoperirea outdoor este de peste 90% in majoritatea oraselor, cu exceptia Bucurestiului, din motive legate de utilizarea curenta a spectrului. Serviciile 4G pot fi testate in continuare de toti clientii Vodafone in 17 magazine Vodafone pe terminalele compatibile din portofoliul Vodafone.

In 2013, Vodafone Romania va oferi servicii 4G la viteze de pana la 100 Mbps. Reteaua 4G Vodafone functioneaza in banda de frecventa de 1800 MHz. Romania este una dintre primele piete europene in care Vodafone implementeaza o retea 4G, dupa Germania, Portugalia si Italia.

Vodafone este unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii mobile din lume, dupa venituri, cu aproximativ 407 milioane de clienti in intreaga lume, la 30 septembrie 2012. Vodafone are divizii in 30 de tari de pe cinci continente si peste 50 de retele partenere in intreaga lume.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos