Acasă ACTUALITATE Sexy-deputata PSD Andreea Cosma a ajuns la DNA! Procurorii o acuza de...

Sexy-deputata PSD Andreea Cosma a ajuns la DNA! Procurorii o acuza de implicare in mafia imobiliara!

Dosarul în care deputatul PSD, Andreea Cosma, fiica fostului preşedinte al Consiliului Judeţean (CJ) Prahova, Mircea Cosma, este judecată pentru complicitate la abuz în serviciu a fost declinat în favoarea Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ).

Potrivit portalului instanţelor de judecată, magistraţii Curţii de Apel Ploieşti au dispus, luni, declinarea dosarului în favoarea ÎCCJ, instanţă competentă cu soluţionarea cauzei, după ce unul dintre inculpaţi, respectiv Andreea Cosma, a dobândit calitatea de parlamentar, titrează agerpres.ro.

Andreea Cosma a obţinut un mandat de deputat după ce doi dintre candidaţii aflaţi înaintea sa pe listă au renunţat la mandat.

Ea a fost trimisă în judecată de DNA Ploieşti, în decembrie 2015, în dosarul privind vânzarea la preţuri subevaluate a unor terenuri ale cazărmii ‘Ciuperceasca’, intrată în activul Parcului Industrial Plopeni în urma unui schimb de terenuri cu MApN.

Potrivit unui comunicat al DNA, Andreea Cosma, notar public la data faptei, este acuzată de complicitate la abuz în serviciu dacă funcţionarul public a obţinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit, în formă continuată, iar fostul deputat Florin Anghel, preşedinte al CJ Prahova la data faptei, este acuzat de instigare la abuz în serviciu dacă funcţionarul public a obţinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit.

În acelaşi dosar a fost deferit justiţiei Dănuţ Cornea, care la data faptei era preşedinte al Consiliului de Administraţie al SC Plopeni Industrial Parc SA împuternicit cu atribuţii de director general, el fiind acuzat de abuz în serviciu dacă funcţionarul public a obţinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit, în formă continuată.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentBogatii ULUITOARE descoperite in Marea Neagra! Romania poate avea asigurata INDEPENDENTA fata de Rusia!
Articolul următorScriitorul Andrei Plesu pune o intrebare de bun simt al carei raspuns toti romanii vor sa-l afle: Domnule Dragnea, cum ati facut banii pentru vila aceea formidabila?