Simona Gherghe, BATUTA de un BARBAT! A fost LOVITA cu o BUCATA DE LEMN!

77

Simona Gherghe a facut o declaratie halucinanta in urma cu putin timp, pe contul ei de socializare. Cazul tinerei jucatoare de tenis, Andrada Surdeanu, batuta pe terenul de tenis, de catre tatal ei, a fost motivul pentru care si-a marturisit durerea. Prezentatoarea Antena 1 este total impotriva violentei de orice fel si a declarat asta in repetate ocazii.

Simona Gherghe

„Am citit, astazi, o stire care m-a cutremurat. Un antrenor roman de tenis a ajuns in arest, in Israel, dupa ce si-a batut fiica, dupa un meci pierdut, la un turneu de junioare. Presa a relatat cazul, insa socanta mi s-a parut reactia Andradei Surdeanu, fata altoita de tatal ei. Copila recunoaste, pe facebook, ca a existat episodul de violenta, dar scrie ca „m-a lovit pentru ca meritam”… Sunt convinsa ca isi iubeste tatal si ca-l vrea in libertate, insa mie mi se pare inacceptabil ca cineva (cu atat mai mult tatal…) sa bata un copil, doar pentru ca a avut o zi proasta si n-a facut un meci cum s-ar fi asteptat el”, a scris Simona, pe pagina ei de Facebook.

Simona Gherghe a marturisit ceva din propria experienta. A fost batuta de antrenorul ei si a trait o drama.

„Scriu lucrurile astea, pentru ca si eu am trait o trauma similara in copilarie. Am facut gimnastica ritmica, iar antrenorul si profesoara de balet obisnuiau sa ne bata! Tare, cu batul de lemn! E suficient sa ma gandesc si mi se strange stomacul… Nu spuneam acasa, de frica… Insa, in clipa in care parintii mei mi-au vazut picioarele vinete de la lovituri, au decis sa nu ma mai lase la antrenamente. NU asa se face performanta, nu cu palma, pumnul sau batul… Daca Andrada va citi aceste randuri, poate va intelege ca, mai tarziu, urmele acestea ii vor face foarte rau… Si ca nu se vor sterge niciodata”, a incheiat Simona pe contul de socializare.

Sursa: Can Can