16.4 C
București
vineri, februarie 23, 2024
AcasăStirea zileiSimona Halep a ajuns aici pentru ca a luat cel mai ieftin...

Simona Halep a ajuns aici pentru ca a luat cel mai ieftin supliment! Costa 1 dolar!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Studentii ieseni au dat lovitura in SUA cu o inima artificiala pentru copii

O echipa de tineri studenti la Universitatea de Medicina...

Roboti umanoizi care „vor transforma lumea” in urmatorii doi ani

Rapiditatea cu care evolueaza lumea este uimitoare, iar de...

Toti porcii sunt pe tiktok si facebook! Se vand intre 16 si 21 de lei in viu

Pentru cei care asteapta cu nerabdare sarbatorile de iarna...

Suplimentul care a dus la suspendarea Simonei Halep, recomandat de antrenorul ei Mouratoglou, este cel mai ieftin de pe piata. si costa un dolar. Simona Halep a fost suspendata patru ani, ca urmare a unor incalcari ale Programului Anti-Doping in Tenis (TADP).

Decizia a fost anuntata de Agentia Internationala de Integritate a Tenisului (ITIA), iar romanca a precizat ca va face apel la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS). Patrick Mouratoglou, antrenorul Simonei Halep, este si el acuzat de diverse personaje din lumea tenisului, asa cum au facut-o si jurnalistii polonezi de la Przegladsportowy. Polonezii spun ca pretul de lista pentru Keto MCT, suplimentul ingerat de Simona Halep, este de doar 1 dolar, adica sub 5 lei. „Echipa lui Patrick Mouratoglou i-a recomandat Simonei Halep suplimentul misterios. Francezul a auzit ca este un remediu bun folosit des de atleti importanti. Exact asa s-a aparat in fata ITIA.

Stia de Keto MCT doar din auzite, dar se pare ca omul care detine compania este prietenul sau. Cea mai scumpa academie din lume si fostul lider mondial au folosit un supliment care costa un dolar, cel mai ieftin de pe piata. Halep a jucat totul pe cartea increderii si a crezut orbeste in echipa sa. Mai devreme sau mai tarziu vom afla exact ce s-a intamplat si, folosind cuvintele Simonei Halep, cine a tradat-o”, au subliniat polonezii de la Przegladsportowy

Ultimele stiri