Simona Halep, locul 4 WTA, s-a calificat in semifinalele Turneului Campioanelor de la Singapore. Tenismena o va intalni, vineri, de la ora 14.30, pe sportiva sarba Ana Ivanovici, locul 7 WTA, intr-un meci ce va conta pentru ierarhia finala a Grupei Rosii.

simona halep singapore

Halep a obtinut calificarea in semifinalele turneului, programate sambata, dupa ce in partida Serena Williams – Eugenie Bouchard, canadianca a castigat in fata americancei.

In semifinale se califica ocupantele primelor doua locuri din fiecare grupa de patru jucatoare. Daca va termina prima, atunci Halep va evolua impotriva ocupantei pozitiei secunde din Grupa Alba, in caz contrar va juca in fata castigatoarei. Sportiva din Constanta este a treia romanca participanta la Turneul Campioanelor. Virginia Ruzici a fost prezenta la doua editii ale Turneului Campioanelor, in 1977 si 1978, fiind eliminata in ultimul tur iar Irina Spirlea obtinuse pana in prezent cele mai bune rezultate la Turneul Campioanelor, dupa ce a jucat doua semifinale, in 1997 si 1998, din trei participari (in 1996 a fost eliminata in primul tur).

Sursa: Mediafax