Acasă sport Simona Halep nu vrea sa auda de Djokovic: „Eu am fost tot...

Simona Halep nu vrea sa auda de Djokovic: „Eu am fost tot timpul pro vaccin. Mereu am ascultat opinia specialiștilor, a doctorilor, sunt în totalitate de acord cu ei”

469

Sportiva noastră a fost întrebată ce părere are despre subiectul Novak Djokovic și dacă ar fi trebuit ca liderul mondial să joace în acest an la Australian Open.

„Eu am fost tot timpul pro vaccin, pentru că m-am și vaccinat atunci când a trebuit, chiar de la început. Mereu am ascultat opinia specialiștilor, a doctorilor, și sunt în totalitate de acord cu ei. Cred că este vorba despre ceva global și nu pot eu, care nu mă pricep la așa ceva, să-mi dau cu părerea. Dar, a fost o situație dificilă pentru toată lumea”, a declarat Simona Halep, pentru Eurosport.

Novak Djokovic, care se opune vaccinării, a părăsit duminică Australia, la bordul unui avion al companiei Emirates, după ce apelul său la decizia de anulare a vizei de intrare în Australia a fost respins de un tribunal din Melbourne.

El a ajuns, luni, la Belgrad, fiind aşteptat la Aeroportul Nikola Tesla de un număr mare de jurnalişti, dar şi de câteva zeci de fani. Liderul mondial nu a discutat cu presa, folosind o altă ieşire pentru a părăsi aeroportul.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos