Acasă Monden Simona Halep s-a asezat in aceasta dimineata la coada, la Ambasada Chinei....

Simona Halep s-a asezat in aceasta dimineata la coada, la Ambasada Chinei. Reactia oamenilor a fost superba!

12

Simona Halep a postat astăzi pe Instagram un selfie cu românii care stăteau la coadă la Ambasada Chinei și le-a mulțumit că au lăsat-o să intre în față pentru obținerea vizei.

Simona Halep s-a prezentat dimineaţă la Ambasada Chinei, împreună cu mama ei, pentru a depune actele de obţinere a vizei, care îi este necesară pentru participarea la turneele de la Wuhan şi Beijing.

Ea a ajuns la ambasadă la ora 7:40, dar a găsit o coadă destul de mare așa că s-a aşezat la rând. Cu toate acestea, oamenii care au ajuns înaintea ei au invitat-o să meargă în faţă pentru a nu pierde timpul. Jucătoarea de tenis le-a mulţumit, atât pe loc, cât şi printr-un mesaj postat pe Instagram.

„Chiar dacă am ajuns pe la 7.40 în faţa ambasadei pentru viză, în faţa mea erau 20 de persoane, dar mi-au oferit posibilitatea de a intra prima. Mulţumesc tuturor”, a scris Simona Halep.

Jucătoarea română de tenis pleacă săptămâna viitoare la 2 turnee de tenis în China, primul la Wuhan (24-30 septembrie), al doilea la Beijing (30 sept – 8 octombrie).

Sursa: Digi24.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos