29.6 C
București
marți, iunie 18, 2024
AcasăStirea zileiTeleormanSingurul judet din Romania unde NU EXISTA nicio librarie e condus de...

Singurul judet din Romania unde NU EXISTA nicio librarie e condus de omul care vrea sa aiba tara pe mana!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Liviu Dragnea, șeful PSD, vrea să fie premierul României după alegerile din 11 decembrie. Dar în județul pe care l-a condus timp de 16 ani, ca șef al Consiliului Județean, nu există o librărie de unde să poți cumpăra o carte. În tot județul! În aceste condiții cum să ai tupeu să spui că poți conduce România?

Județul Teleorman este considerat unul dintre cele mai sărace din România. De asemenea, județul iese în evidență, acum, pentru o alt detaliu negativ. În acestă parte a țării nu există nicio librărie, potrivit b1.ro.

   
Acestă informație a fost dată de Marian Godină, care a spus pe pagina personală de Facebook, că s-a interesat de ce cartea sa nu are nicio vânzare în Teleorman, și a aflat spre surprinderea sa de la directorul de vânzări a editurii pentru care a publicat că nu există nicio librărie aici.

‘Uitându-mă pe nişte tabele, m-am mirat când am văzut că nicio librărie din județul Teleorman nu a dorit să aibă pe raft cartea “Flash-uri din sens opus” şi l-am întrebat pe directorul de vânzări al editurii care e explicația. Mi-a răspuns zâmbind:”

E simplu, în județul Teleorman nu există nicio librărie.”

Mi-a venit greu să cred, aşa că m-am interesat. Trist, dar adevărat,” a scris Marian Godină.

După apariția informației, PNL a adus aminte de faptul că Liviu Dragnea s-a aflat timp de 16 ani la conducerea Consiliului Județean Teleorman și a scris pe pagina partidului de Facebook că “probabil PSD Teleorman a considerat că librăriile sunt inutile, odată ce Liviu Dragnea a luat cu suspendare şi n-a mai trebuit să scrie cărţi”.

Ultimele stiri