37.8 C
București
vineri, iulie 12, 2024
AcasăSocialSINUCIDERE IN TELEORMAN! Seful postului de politie din DRAGANESTI s-a IMPUSCAT IN...

SINUCIDERE IN TELEORMAN! Seful postului de politie din DRAGANESTI s-a IMPUSCAT IN CAP cu arma din dotare!

in:

Stiri pe acelasi subiect

SINUCDERE CUTREMURATOARE IN TELEORMAN! Seful postului de politie din Draganestii de Vede s-a impuscat in cap cu arma din dotare, datele preliminare indicand faptul ca este vorba de o sinucidere.

61316579

„In cursul acestei zile Parchetul de pe langa Tribunalul Teleorman a fost sesizat cu privire la faptul ca un politist din cadrul postului Draganesti de Vede a decedat in conditii suspecte. In cauza se efectueaza cercetari”, a declarat Traian Nedelcuta, procuror criminalist.

Agent sef principal Plesa Dorinel, in varsta de 52 de ani, era un politist exemplar si activa de mai multi ani in acest domeniu.

„Politistul era incadrat in Ministerul Afacerilor Interne din 1983, fiind cunoscut ca un politist care in decursul activitatii a obtinut calificativele foarte bine, nefiind sanctionat niciodatain decursul carierei. Cu un comportament integru in societate, politistul indeplinea functia de sef de post de politie de mai multi ani. Din punct de vedere psihologic, periodic, a fost testat. Nu au fost constatate probleme psihologice. In anul 2014 a fost testat pentru conducerea autospecialelor MAI privind avizul de apt pentru conducerea auto”, a spus purtatorul de cuvant al IPJ Teleorman, Sandu Voicu.

Sursa: Realitatea

Ultimele stiri