Acasă Giurgiu Situatie socanta intr-un loc de joaca din Romania: Doi copii au ramas...

Situatie socanta intr-un loc de joaca din Romania: Doi copii au ramas blocati intr-un tobogan cu iesirea astupata

66

Pompierii au fost chemaţi să intervină, luni seară, după ce doi copii, în vârstă de 11 şi 12 ani, au rămas blocaţi într-un tobogan care avea ieşirea obturată, într-un parc din municipiul Giurgiu. Între timp, copiii au fost ajutaţi de oamenii din parc.

”Ieri, în jurul orei 20:40, pompierii au fost solicitaţi să intervină în parcul Mihai Viteazul din municipiul Giurgiu, după ce doi copii au rămas blocaţi într-un tobogan care avea ieşirea obturată cu un placaj.

Până la sosirea echipajelor, cei doi copii, de 11 şi 12 ani, au fost ajutaţi să iasă din locul respectiv de către oamenii din parc”, a transmis, marţi, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Giurgiu.

Acolo au ajuns pompierii din cadrul Detaşamentului Giurgiu, cu o descarcerare şi o ambulanţă SMURD, dar intervenţia nu a mai fost necesară.

”Recomandăm părinţilor să supravegheze în permanenţă copiii atunci când se află la locurile de joacă pentru a evita accidentele. De asemenea, copiii nu trebuie să folosească leagănele, toboganele sau celelalte costrucţii din spaţiile de joacă dacă acestea sunt deteriorate”, a arătat sursa citată.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos