Acasă ACTUALITATE Smecheria prin care fostul lider PSD Liviu Dragnea vrea sa iasa mai...

Smecheria prin care fostul lider PSD Liviu Dragnea vrea sa iasa mai repede din puscarie!

744

Judecătoria Sectorului 5 a avut în analiză, vineri, o plângere a fostului șef al PSD Liviu Dragnea, făcută împotriva Penitenciarului Rahova, unde a execută pedeapsa de trei ani și jumătate de închisoare cu executare din dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Fostul șef de partid se plânge instanței că direcțiunea penitenciarului nu ar fi acceptat dreptul acestuia la muncă timp de aproape 50 de zile, zile care dacă ar fi fost acceptate el ar fi putut primi avizul de eliberare condiționată al comisiei în luna februarie.

Concret, acesta explică în actul din dosarul de la instanță că accesul la muncă reprezintă un drept al oricărei persoane încarcerate, iar acesta i-ar fi fost încălcat nejustificat de către decidenții penitenciarului.

Prin acțiunea de vineri Dragnea încearcă să câștige aceste 49 de zile în care susține că ar fi vrut să muncească dar nu ar fi fost lăsat, zile ce ar putea fi luate în considerare în acțiunea sa principală din 27 aprilie prin care cere eliberarea condiționată.

Instanța a rămas în pronunțare în acest caz.

În 27 februarie Judecătoria Sectorului 5 a stabilit termenul pentru judecarea cererii de eliberare condiționată a fostului șef de la PSD.

În luna aprilie comisia de la nivelul Penitenciarului Rahova a stabilit că s-a s-au împlinit fracțiile din pedeapsă astfel că Liviu Dragnea poate fi eliberat condiționat cu acceptul instanțelor de judecată.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentFost primar PNL de oraș, găsit împușcat în casă chiar de propria soție
Articolul următorVloggerul Dorian Popa, cel mai urmărit român pe internet, s-a vaccinat: Doar așa mergem către o lume înapoi la normalitate!