Acasă Stirea zilei Smiley, nominalizat la Premiile Muzicale Radio Romania 2013

Smiley, nominalizat la Premiile Muzicale Radio Romania 2013

28

smilyPremiile Muzicale Radio Romania 2013 vor avea loc anul acesta pe 17 martie, la Sala Radio din Bucuresti. Gala va fi transmisa de Radio Romania Actualitati.

Cele mai importante performanţe inregistrate anul trecut, lansarile de single-uri, albumele si videoclipurile, concertele, turneele de anvergura, hiturile, prezentele in festivaluri si topurile autohtone si internationale au fost evaluate de un juriul de specialitate pentru desemnarea celor mai buni artisti.

La categoria cea mai importanta, Cel mai bun artist al anului, nominalizatii sunt Loredana Groza, Smiley, Stefan Banica, Connect-R si Holograf.

La categoria Cea mai buna interpreta se lupta cantaretele Andra, Elena Gheorghe, Loredana si Paula Seling, iar pentru Cel mai interpret, Gabriel Cotabita, Horia Brenciu, Smiley si Stefan Banica.

In total, la Premiile Muzicale Radio Romania au fost nominalizati 36 de artisti si trupe, 20 de piese si 11 albume. Acestea vor intra in competitie pentru 17 trofee.

Vor fi acordate si trei premii speciale: doua trofee de excelenta, artistei Angela Similea, respectiv compozitorului Paul Urmuzescu, precum si trofeul pentru artistul cel mai difuzat la Radio Romania in anul 2012.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos