Acasă ACTUALITATE Soldatii rusi povestesc cu nonsalanta despre uciderea civililor nevinovati

Soldatii rusi povestesc cu nonsalanta despre uciderea civililor nevinovati

Serviciul de informații externe al Germaniei a declarat miercuri unei comisii parlamentare că a interceptat comunicări radio în care soldații ruși vorbeau despre împușcarea soldaților și civililor din Ucraina, a declarat o sursă care are cunoștință de această întâlnire.

Aceste constatări ale serviciilor de informații – raportate pentru prima dată de Der Spiegel – par să implice trupele rusești într-un model de aparente crime de război, în ciuda negărilor Moscovei, cel mai recent în uciderea fără discriminare a civililor în suburbia București din Kiev.

Der Spiegel a relatat că BND, agenția germană de informații externe, a interceptat convorbiri radio rusești despre uciderea civililor din Bucea și că unele dintre conversații ar putea fi legate direct de crimele specifice din București, care au fost documentate de când au apărut primele informații despre un aparent masacru acolo.

Serviciile de informații germane au imagini din satelit care indică implicarea trupelor rusești în crimele de la Bucea, a relatat Washington Post, citând un oficial anonim din cadrul serviciilor de informații, deși ziarul a precizat că transmisiunile radio nu au fost legate de acea locație, potrivit CNN.

Vestea despre evaluarea serviciilor de informații germane vine pe fondul indignării internaționale masive cu privire la Bucea și a unui număr tot mai mare de dovezi care indică implicarea armatei ruse în uciderea fără discriminare a civililor din Ucraina.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentRusia face un pas in spate si isi recunoaste mortii: ”Este o tragedie uriasa”
Articolul următorPeDeLizarea PNL! Oreste Teodorescu atrage atentia asupra caderii ultimei redute liberale din PNL! Sa fie acesta sfarsitul?