26.8 C
București
duminică, iunie 16, 2024
AcasăStirea zileiSorina Pintea, la sueta, cu tigara in mana. Oreste: Pisi, atunci, nu...

Sorina Pintea, la sueta, cu tigara in mana. Oreste: Pisi, atunci, nu era bolnava?

in:

Stiri pe acelasi subiect

Rusia plănuiește acte teroriste și de sabotaj în Uniunea Europeană

Agențiile de informații ale statelor europene au fost informate...

Tineri din România și Bulgaria îi vor invita la vot pe bucureșteni

„Vote, Please!” este un proiect Erasmus+ are o durată...

Jurnalistul Oreste Teodorescu critică aspru tabăra care joacă rolul de bocitoare în cazul episodului în care fosta ministră a Sănătății, Sorina Pintea, aflată în arest preventiv, a fost dusă la spital cu cătușe. 

Oreste contestă faptul că Pintea ar fi într-o stare medicală atât de gravă precum se pretinde, întrucât „era perfect în stare să conducă ditamai spitalul și avea toată energia de a se lansa în cursa electorală pentru Primăria din Baia Mare”.

Oreste, pe Facebook: „Jelania absolut penibilă în cazul Sorinei Pintea sfidează minima inteligență a celor care au mai deschis o carte, pe care s-o citească, nu doar să ruleze cornete pentru semințe, din paginile ei! Cum să crezi în boala șpăgăresei pesediste, atât de vulnerabilă când se confruntă cu procurorii, când era perfect în stare să conducă ditamai spitalul și avea toată energia de a se lansa în cursa electorală pentru Primăria din Baia Mare? Atunci nu era bolnavă?”.

Totodată, jurnalistul publică pe Facebook o imagine, care datează din vara anului 2019, în care Pintea este alături de Eugen Teodorovici și nu dă vreun semn că ar suferi de o boală extrem de gravă. Mai multe detalii despre cazul Pintea vor fi dezbătute în această seară în cadrul emisiunii „Jocuri de Putere”, de la ora 23 pe Realitatea TV, invitații lui Oreste fiind Cristian Diaconescu, Grigore Cartianu, Andrei Caramitru și Ciprian Ciucu.

„Atât de bolnavă era șpăgăreasa Pintea încât vara trecută se hlizea relaxată cu “Pisi” Teodorovici la un ceas de taină în Constanța”, a transmis Oreste. 

Ultimele stiri