Acasă Dezvoltare personala Spune-mi ce vezi in imaginea de mai jos ca sa-ti spun daca...

Spune-mi ce vezi in imaginea de mai jos ca sa-ti spun daca esti OM de caracter!

Imaginea alaturata poate spune multe despre personalitatea ta. Uită-te cu atenţie, şi spune ce vezi!

Dacă vezi o explozie: este o persoană creativă, cu o imaginaţie puternică. Dacă nu lucrezi încă în domeniul artistic, poate că nu e târziu să te apuci să faci ceva. Ce îţi doreai să faci când erai mic, erai talentat la desen sau aveai vreo pasiune? Chiar şi acum poţi dezvolta o pasiune din copilărie care îţi poate aduce şi bani.

Dacă vezi două mâini: ai o imaginaţie bună, însă de fiecare dată acţionezi logic. Ai capacitatea să vezi dincolo de lucruri, dar mereu vei îmbina imaginaţia cu logica. Reuşeşti de cele mai multe ori să rămâi calm în situaţii limită, iar acest lucru este apreciat de ceilalţi la tine. Şi asta explică de ce eşti lideri, cu toate că recunoşti şi tu că sunt alţii mai buni decât tine.

Un copac: ai un spirit al observaţiei foarte bun. Nimeni nu poate ascunde ceva, deoarece eşti extrem de atent la detalii. Reuşeşti să observi multe lucruri într-un timp scurt. Şi nu prea te înşeli în privinţa oamenilor. Ştii când să întrebi, pe cine şi cum să întrebi. Aceste abilităţi te ajută în business şi eşti un bun trainer şi pentru cei din jurul tău.

Nimic: este cazul să pleci în vacanţă. Este clar că eşti obosit şi nu te mai poţi concentra.

Sursa: destiut.ro
 
ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentMesajul unui social-democrat vechi: România nu mai poate să cultive războiul politic permanent!
Articolul următorDecizie radicala a McDonald’s Romania: Totul se SCUMPESTE brusc!