Acasă Comentariul zilei „Star Wars A MURIT!” DEZAMAGIRE URIASA dupa lansarea CELUI MAI ASTEPTAT film...

„Star Wars A MURIT!” DEZAMAGIRE URIASA dupa lansarea CELUI MAI ASTEPTAT film al anului 2015!

“Star Wars – The Force Awakens”, al saptelea episod din seria “Razboiul stelelor” si unul dintre cele mai asteptate filme ale anului 2015, nu l-a impresionat deloc pe jurnalistul și scriitorul Cristian Tudor Popescu.

Acesta este dezamăgit de acest ultim film din seria Star Wars. „În sală forța s-o fi trezit, dar Star Wars a murit”, a precizat jurnalistul.

Se poate să bată la încasări Avatar și Titanic. Asta nu m-a scutit pe mine să încasez, în figură, în calitate de iubitor de Star Wars, două ore, în schimbul sumei de 64 de lei. În sală forța s-o fi trezit, dar Star Wars a murit, l-a omorât ăsta de acum pe ăla din 1978. Eu nu o să mai fiu în stare acum să revăd prima trilogie. Asta a reușit acest al șaptelea Star Wars. A făcut un lucru interzis. Celelalte trei erau proaste, dar fără să mai folosească personajele și tiparele din prima trilogie. Erau proaste, în regulă, le-am văzut, nu mi-au plăcut. Aici se reiau personajele, scenariul în proporție de 90%. Un scenariu bezmetic plin de aberații, niște greșeli elementare de școală de cinema. Darth Vader, mi-aduc aminte și acum – când apărea era impunător, ți se făcea frică. Era un rău imperial și impunător. Ăsta e un fel de fan, costumat în Darth Vader, la un carnaval Star Wars. M-a interesat un singur lucru, de ce folosește sabia cruce? În benzile desenate nu are gardă, în niciun caz în formă de cruce? Ce înseamnă sabia în formă de cruce? Avem un Darth Vader creștin care se bate cu un negru și o femeie. Senzația e că în spatele ecranului se află un handicapat mintal care apasă pe butoane cum vrea”, a spus Cristian Tudor Popescu la Digi24.
ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentScandal URIAS la PRO TV dupa finala Vocea Romaniei! Vezi cine a castigat!
Articolul următorTurcia SOCHEAZA din nou! ”Putem OCUPA Rusia in 7 zile!”