Acasă Sanatate Statul a platit despagubiri de 169.000 de dolari pentru asistenta care a murit...

Statul a platit despagubiri de 169.000 de dolari pentru asistenta care a murit dupa vacicnul anit-Covid

O asistentă filipineză a murit la 4 zile după ce a primit vaccinul anti-Covid. Singapore a plătit familiei sale din Filipine despăgubiri de 169.000 de dolari americani, informează Mediafax.

Context: Decesul asistentei a fost al doilea legat de vaccinarea Covid-19 la nivel local, primul caz fiind un cetățean din Bangladesh, în vârstă de 28 de ani, care s-a prăbușit la locul său de muncă și a murit de miocardită pe 9 iulie 2021, la trei săptămâni după ce a primit prima doză de vaccin Moderna, scrie South China Morning Post.

Ce a constatat medicul legist?

Ontal Charlene Vargas a murit din cauza miocarditei sau a inflamației inimii, iar un legist a constatat că aceasta a fost probabil legată de vaccinul pe care îl primise.

Ce a reclamat femeia?

Femeia în vârstă de 43 de ani s-a simțit rău în dimineața după ce a primit, pe 9 decembrie 2021, vaccinul Comirnaty de la Pfizer-BioNTech în 2021. A doua zi, ea a fost spitalizată pentru dificultăți de respirație, iar în doar 4 zile a murit.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentUn sfert de milion de romani vor primi cate 4.000 de lei de la guvern
Articolul următor”De la granarul Europei am ajuns rusinea Europei!”. Petre Daea e aratat cu degetul de toata lumea, mai ales de fermieri