Acasă Romani in strainatate Statul norvegian ISI BATE JOC de toti romanii care INDRAZNESC sa vorbeasca...

Statul norvegian ISI BATE JOC de toti romanii care INDRAZNESC sa vorbeasca despre CAZUL familiei Bodnariu!

George Alexander este un roman stabilit de 20 de ani in Norvegia, care a devenit celebru in tara noastra, dupa cazul familiei Bodnariu, careia Protectia Copilului i-a luat cei cinci copii.

Romanul spune acum ca, dupa ce a dat interviuri in presa din Romania, a fost „urmarit pas cu pas, supravegheat, interzis”. „Fusesem amenintat insa si mai inainte, asa ca nu era ceva nou… Eu am luptat pe doua fronturi: 1. Incercand sa ajut concret oamenii. 2. Incercand sa conving autoritatile sa reformeze un sistem care a devenit abuziv,” precizeaza George Alexander.

George Alexander sta de 20 de ani in Norvegia si spune ca a fost fortat sa-si dea demisia din functia de director de gradinita”Nu ai voie sa faci aia…, nici aia…, si nici… nimic pana la urma! Ai insa in continuare voie sa respiri aer. Norvegian. Vineri am fost sanctionat pentru motive puerile. Mi s-a spus insa clar ca totul are de a face cu implicarea mea in cazul Barnevernet… Luni, dupa un adevarat interogatoriu, mi-am dat demisia,” a explicat romanul, citat de expunere.com.

„Nimeni nu ma poate ameninta sa TAC pentru ca altfel imi pierd functia. Pentru ca intr-o astfel de situatie nu mai sunt eu cel care este atat de important. Aici vorbim de niste oameni care au nevoie de ajutor si pe care trebuie sa-i ajutam. Toate articolele mele fusesera traduse. Ba mai mult, autoritatile tradusesera chiar si interviurile mele. Eu insa nu mint. Aceasta a fost problema. Pentru ca atunci cand afirm ceva, imi sustin ideea pana la capat. Chiar si in fata… oricui,” adauga George Alexander. El a precizat ca se va intoarce in Romania, la familia sa.
ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentCel mai BOGAT om din Sibiu si-a bagat FIUL la puscarie!
Articolul următorPanica in Arges! 11 copii internati DE URGENTA!