24.5 C
București
miercuri, iulie 24, 2024
AcasăStirea zileiBucurestiStefan Florescu, candidat Sectorul 6: Haideti sa strangem corturile pentru semnaturi ca...

Stefan Florescu, candidat Sectorul 6: Haideti sa strangem corturile pentru semnaturi ca vin Pastile si arata urat!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Candidatul independent la primaria Sectorului 6, Stefan Florescu, a lansat pe pagina de Facebook un apel catre contracandidatii sai sa stranga toata lumea corturile pentru strangerea de semnaturi pentru ca arata urat, mai ales acum de Pasti.

”Odata cu inchiderea perioadei de depunere a candidaturilor pentru alegerile locale din 5 iunie a.c. au fost finalizate si campaniile de strangere de semnaturi. Din acest motiv am decis sa ridic de pe trotuare toate corturile in incinta carora locuitorii Sectorului 6 au semnat pentru intrarea mea ca independent in cursa electorala.

Le multumesc din nou, si pe aceasta cale, tuturor celor care ma sustin ! Iar contracandidatilor mei le sugerez sa faca acelasi lucru! Haideti, in special ca se apropie Sarbatoarea Invierii Domnului, sa degajam trotuarele, pentru ca traficul pietonal sa nu mai fie perturbat de corturile in care s-au strans semnaturi!

Sa demonstram ca putem duce o lupta electorala civilizata, in spiritul fair -play-ului, manifestata printr-un concurs intre proiectele propuse, ci nu prin atacuri la persoana si calomnii! Iar pe 5 iunie a.c., cel mai bun sa castige, iar Sectorul 6 sa aiba in sfarsit un primar, in adevaratul sens al cuvantului!”, a scris Stefan Florescu.

Ultimele stiri