Stiai ca Google iti urmareste FIECARE PAS? Daca nu crezi uite aici harta cu traseul tau de astazi!

Daca ai un telefon mobil ceva mai nou Google iti urmareste fiecare pas si iti poate arata traseul tau zilnic prin oras. Google face asta cu ajutorul tehnologiei introdusă în aplicația Google Maps, trebuie doar sa stii unde sa te uiti.

Funcția Cronologie a memorat traseele parcurse. Fiecare utilizator a fost monitorizat, iar traseul lui din trecut a fost marcat prin niște puncte roșii pe hartă, anunta vocea.biz.

Pentru a accesa propria hartă alcătuită de Google pentru fiecare trebuie doar să fii logat cu contul tău de Google, apoi să intri pe acest link.

Cum poți să întrerupi monitorizarea și să-ți ștergi istoricul Google? Pentru a verifica dacă ai activată funcția Istoricul Locațiilor, mergi în Google Maps, iar în câmpul de setări accesează Cronologia.

Poți să activezi sau dezactivezi serviciul. Dacă vrei să-ți ștergi locațiile salvate de Google Maps, din pagina de Cronologie, click pe icon-ul de setări din partea de jos e ecranului și selectează „Stergeți întregul istoric privind locațiile”.