Economie

Stirea Zilei: Lista groazei! Vezi daca esti in vizorul ANAF!

Zeci de mii de romani stau cu frica in san la asteptarea zilei de luni 16 mai 2016 cu gandul ca ar putea sa apara pe lista datornicilor la ANAF. Lista transparenta a ANAF este practic prima de dupa Revolutie care arata cu adevarat cine si cu cat fenteaza bugetul de stat! Stirea zilei va publica lista integral!

 

Agentia Nationala de Administrare Fiscala a publicat lista cu persoanele fizice care au restante mai mari de 1.500 de lei la bugetul de stat. Potrivit ultimelor informatii, sunt aproape 180 de mii de contribuabili in aceasta situatie. Recent, presedintele ANAF, Dragos Doros, spunea la Radio Romania Actualitati ca cei mai multi romani sunt de regula foarte constiinciosi in privinta achitarii datoriilor catre stat. El a mai precizat ca Agentia pregateste simplificarea procedurilor de plata a taxelor si impozitelor si lansarea unor formulare mai usor de completat.

sursa: RADOR

DATORII ANAF PERSOANE FIZICE
cod identificare fiscala denumire obligatii principale la bugetul de stat obligatii accesorii la bugetul de stat obligatii contestate la bugetul de stat obligatii principale la bugetul asigurarilor sociale obligatii accesorii la bugetul asigurarilor sociale obligatii contesate la bugetul asigurarilor sociale obligatii principale la bugetul asigurarilor de somaj obligatii accesorii la bugetul asigurarilor de somaj obligatii contestate la bugetul asigurarilor de somaj obligatii principale la bugetul de sanatate obligatii accesorii la bugetul de sanatate obligatii contestate la bugetul de sanatate

Loading...

 

Loading...

Ultimele stiri

Spre TOP