Acasă ACTUALITATE Stirea Zilei: Ministrul Transporturilor SI-A DAT DEMISIA! Vezi motivul!

Stirea Zilei: Ministrul Transporturilor SI-A DAT DEMISIA! Vezi motivul!

14

Stirea zilei in Romania o reprezinta demisia lui Dan Costescu din functia de ministru al Transporturilor. Acesta a plecat dupa ce a avut o discutie cu premierul Dacian Ciolos, au declarat pentru HotNews.ro surse institutionale. 

Demisia lui Dan Costescu vine la o zi dupa ce ministrul Transporturilor declara ca situatia drumurilor din Romania trebuie imbunatatita urgent, insa romanii trebuie sa aleaga mijlocul de transport care li se potriveste cel mai mai bine, transportul cu trenul fiind, in opinia ministrului, „un lux”.

La jumatatea lunii mai, Dacian Ciolos declara ca Dan Costescu este unul dintre ministrii de a carui activitate este nemultumit, premierul reprosandu-i lui Dan Costescu restructurarea incompleta a Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale.

De atunci, presa a scris in mai multe randuri ca Dan Costescu este unul dintre ministrii de care premierul Dacian Ciolos este nemultumit si ar urma sa fie inlocuit.

Dan Costescu este unul dintre ministri criticati ai guvernului, acuzat ca nu a facut suficiente eforturi pentru deblocarea unor proiecte, lansarea altor proiecte noim, accelerarea adoptarii MasterPlanului de Transport si reformarea companiilor din subordine, in special CNADNR.

Surse institutionale au explicat de-a lungul timpului pentru HotNews.ro ca Dan Costescu nu s-a bucurat de cea mai buna imagine in cadrul Guvernului si ca relatiile cu premierul Ciolos s-au deteriorat din ce in ce mai mult pe fondul nemultumirilor care s-au adunat.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentMagicianul Marian Ralea DAT IN JUDECATA dintr-un motiv rusinos!
Articolul următorDecizia justitiei pe care TREBUIE s-o stie TOTI SOFERII: Masinile pot fi inmatriculate fara plata TIMBRULUI DE MEDIU!