SUPRIZA! Omul care le-a pregatit pe Sharapova, Wozniacki si Na Li, langa Halep! Afla care este noul antrenor al sportivei!

Simona Halep are un nou antrenor. Omul care le-a pregatit pe Sharapova, Wozniacki si Na Lio va antrena si pe sportiva romanca.

simona halep antrenament

Anuntul cu noua echipa tehnica a Simonei a fost facut de catre Virginia Ruzici, managerul Simonei Halep. Victor Ionia este noul antrenor Simonei Halep, in sezonul 2015. Din echipa ei mai fac parte si preparatorul fizic Theodor Cercel si consultantul Thomas Högstedt, anunta managerul Virginia Ruzici.

“Va aduc la cunostinta ca, incepand de astazi, echipa Simonei Halep pentru anul competitional 2015 a fost stabilita. Aceasta este formata din: Virginia Ruzici – Manager; Victor Ionita – Antrenor; Theodor Cercel – Preparator fizic. Incepand cu luna ianuarie 2015, pentru turneele de la Shenzhen, Sydney si Australian Open de la Melbourne, echipei i se va alatura, ca antrenor consultant, suedezul Thomas Högstedt”, scrie in comunicat.

Victor Ionita a fost antrenorul Soranei Carstea, in timp ce Thomas Högstedt a fost antrenorul lui Caroline Wozniacki, Maria Sarapova si Li Na.

Sursa: Sport.ro