Acasă ACTUALITATE Surpriza la alegeri: Unul dintre „liderii” #rezist candideaza independent pentru functia de...

Surpriza la alegeri: Unul dintre „liderii” #rezist candideaza independent pentru functia de deputat de diaspora!

1391

Autorul celui mai mare hit, cel care a oferit curaj tuturor romanilor, doreste sa candideze independent pentru postul de deputat de diaspora – circumscriptia 43.
Sa il cunoastem pe Radu Darius Constantin, un tanar hotarat sa faca cu adevarat o schimbare atat pentru romanii din tara cat si pentru cei din Diaspora! Fara frica si cu o mare dorinta de a face ceva, a inceput sa fie cunoscut datorita melodiei – Muie PSD.

Pentru a candida are nevoie de 4000 de semnaturi. Cei care doriti sa-l sustineti puteti sa semnati aici: https://trupa-arma.ro/semneaza-online/

Aceasta melodie a starnit curajul in randul oamenilor care au inceput sa iasa in strada, sa protesteze si incet incet reusind sa scuture mult “indragitul” partid social democrat. Protestele si melodiile insa, nu sunt suficiente iar Darius considera ca singura solutie pentru a scapa de coruptie este sa ne implicam in mod direct, sa actionam si sa ne infiltram printre ei. Nu ne va baga nimeni in seama daca vom sta in strada si vom „latra ca si cateii”.


Mafiotii in costume scumpe trebuie sa vada ca putem face mai mult decat sa strigam “muie psd” sau “rusine”etc. Putem sa ajungem la “ nivelul lor” si chiar sa le luam locul! Darius are nevoie de semnaturi pentru a putea candida. Daca ne mobilizam si semnam putem sa ii dam o sansa. Daca nu va strange suficiente semnaturi, inseamna ca oamenii nu vor nici o schimbare, vor iesi in strada in continuare in zadar.

SEMNEAZA SI TU ACUM!

Acestea sunt cele mai cunoscute melodii pe care le-a facut Darius:

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos