Acasă Angajari Surpriza: Ne vaitam ca vine criza economica si salariile bugetarilor cresc!

Surpriza: Ne vaitam ca vine criza economica si salariile bugetarilor cresc!

Administrația Fondului de Mediu (AFM) va angaja suplimentar 100 de persoane, pentru a face față numărului ridicat de dosare depuse pentru programe cum este Casa Verde, iar salariile funcționarilor vor crește cu 30%, a anunțat ministrul Mediului, Tanczos Barna.

Acesta a declarat marți la TVR Info că AFM nu a fost în stare, în ultimii 5 ani, să implementeze programele cum trebuie.

”Tocmai de aceea, pregătim reorganizarea și ne asumăm decizia de angajare de personal suplimentar pentru că nu se pot cheltui de 10 ori mai mulți bani cu de 10 ori mai puțini oameni.

În coaliție s-a decis că se va susține propunerea de a suplimenta numărul de angajați la AFM.

Vom angaja 100 de persoane în plus, prin concurs, vom majora și salariile cu peste 30%. Pentru funcțiile de execuție, salariile vor fi de 4-5.000 de lei. Instituția a rămas în urmă, în ciuda fondurilor disponibile nu au fost făcute majorări salariale semnificative la AFM de ani de zile”, a spus ministrul Mediului.

Acesta speră ca problemele să fie rezolvate cu această reorganizare, Tanczos Barna s-a declarat nemulțumit de faptul că AFM nu a reușit procesarea celor 45.000 de dosare depuse prin programul Casa Verde pentru panouri fotovoltaice. Abia în ultima perioadă s-a reușit ca doar 11.000 dintre acestea să fie analizate.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentMasca revine in Romania: Purtata la interior, in autobuze si alte spatii inchise
Articolul următorAmbasadorul Romaniei in SUA sta intr-o vila cu 46 de camere pentru care noi, toti romanii, platim 21.000 de dolari pe luna!