Acasă Imobiliare Tagor aduce pe piata din Romania conceptul de Urban Village

Tagor aduce pe piata din Romania conceptul de Urban Village

84

Firma Tagor, unul dintre cei mai importanti dezvoltatori imobiliari de la noi, vine cu un nou concept pe piata. Este vorba despre Urban Village, care urmareste sa creeze o comunitate puternic legata de viata orasului si totusi ancorata solid in calmul unui complex similar unui sat. Aceasta este o premiera in Romania.

Adora Urban Village, un complex cu 12 blocuri situat in sud-vestul Bucurestiului si care va avea in total 548 de apartamente, este prima parte din acest proiect foarte mare.Tagor impreuna cu Patron Capital va investi in total 34 de milioane de euro in acest complex, iar primele doua blocuri, cu un total de 75 de apartamente, vor fi date in folosinta in martie 2013. Adora este situat la 10 km de Piata Unirii intr-un cartier nou, in plina dezvoltare langa Soseaua Alexandriei.

Conceptul Urban Village pune pe primul loc interactiunea umana si tinde sa creeze comunitati puternice care impartasesc valori comune dar au in acelasi timp obiceiuri singulare. Acest concept aduce la un loc avantajele si viata vibranta a orasului cu linistea de tip rural, stilul de viata agitat din mediul urban cu seninatatea si constanta vietii familiale de la sat. Adora este conectat la oras si totusi e liber de acesta. Este un concept dual care se potriveste perfect tinerei generatii de profesionisti de cariera (gata sa isi intemeieze o familie) care intra acum in clasa de mijloc din Romania”, a declarat Ofer Lieberson, proprietarul Tagor.

Toate apartamentele se incadreaza in conditiile programului de stat „Prima Casa” si au numai 5% TVA. Compania ofera clientilor tot suport necesar pentru a obtine cea mai potrivita solutie financiara ca sa devina membri ai comunitatii Adora Urban Village.
Proprietarul Tagor sustine ca noul complex va fi conectat la toate utilitatile orasului, ca avea un drum de acces nou, conexiuni prin fibra optica an fiecare apartament si, cel mai important, toate materialele de constructie si metodele folosite sunt la standarde internationale.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos