Acasă Videoclipul zilei Tariceanu, tot mai aproape de senilitate: „Iohannis nu vorbeste bine limba romana,...

Tariceanu, tot mai aproape de senilitate: „Iohannis nu vorbeste bine limba romana, stie doar 30-40 de cuvinte romanesti”

1787

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, pare tot mai aproape de senilitate si sustine ca seful statului vorbeste prost limba romana si ca are un vocabular redus, de numai „30-40 de cuvinte romanesti”.

Intr-un nou atac lansat, joi, la adresa lui Iohannis, Tariceanu lanseaza o alta acuzatie ridicola. „Trebuie sa fii mult prea naiv sa crezi ca atunci cand te numesti Klaus, cand stii vreo 30-40 de cuvinte romanesti si pe alea le spui cu accent, cand citesti cu greu si cu pauze mari textele scrise de altii, ai avea vreo sansa sa ridici stindardul ultranationalismului”, a scris Tariceanu pe Facebook, incercand sa explice de ce Iohannis a atacat PSD pe tema Tinutului Secuiesc.

„Eu cred ca alta este samanta acestei iesiri. Eu cred ca dl Iohannis si ‘Guvernul Meu’ au ajuns la concluzia ca nu stiu cum sa gestioneze criza medicala si mai ales nu au idee cum sa reporneasca economia. Si, atunci, vor sa se spele pe maini, vor sa iasa din capcana in care au intrat singuri si in care, din pacate, ne-au bagat pe toti. Adica vor sa o stearga de la guvernare. Dar nu vor sa plece cinstit, spunand: dragi romani, atat am putut, atat ne-am priceput! Ne pare rau ca nu am ascultat cand ne-ati spus, in februarie si martie, sa o lasam balta cu anticipatele pentru ca se aduna nori de furtuna. Am gresit si vrem sa plecam!

In loc sa fie corecti si onesti, vor sa gaseasca o solutie smechereasca si anume sa fie dati jos pe un fals motiv nationalist si de o majoritate pe care in prealabil au pictat-o ca fiind apropiata de Budapesta.

Daca acesta e motivul acestei declaratii agresive, se poate rezolva ca dl Iohannis si Guvernul lui sa plece si fara sa declansam razboaie”, a mai spus Tariceanu.

Declaratiile vine in contextul in care Tariceanu s-a dus anul trecut in fata liderilor UDMR si le-a vorbit in maghiara:

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos