Acasă Buzau Te-ai intrebat vreodata unde ajung banii din FLAGRANT? Vezi ce PROSTII fac...

Te-ai intrebat vreodata unde ajung banii din FLAGRANT? Vezi ce PROSTII fac procurorii cu banii!

39

Directia Nationala Anticoruptie (DNA) a preluat cazul procurorului care este suspectat ca ar fi jucat la poker toti banii destinati unui flagrant.

Procurorul George Margarit, despre care presa a relatat ca ar fi jucat la poker banii destinati unui flagrant, nu a avut abateri disciplinare cat a activat la DIICOT Buzau, a declarat Gheorghe Petrosel, seful serviciului teritorial.

Potrivit sefului DIICOT Buzau, Gheorghe Petrosel, procurorul Margarit a depus o cerere la CSM pentru ca din 1 noiembrie sa nu mai activeze in DIICOT Buzau, ci sa fie mutat la Parchetul Judecatoriei Buzau, unde insa nu s-a prezentat la serviciu pana in acest moment.

„Dumnealui, din data de 1 noiembrie 2013 activeaza efectiv la Parchetul de pe langa Judecatoria Buzau. Practic s-a adresat cu o cerere sectiei pentru procurori a CSM, aceasta in sedinta din 22 octombrie, i-a fost admisa cererea de incetare a activitatii la Biroul teritorial DIICOT Buzau. Abatere disciplinara nu a avut, iar orice referinta la un dosar care il priveste pe dumnealui, aflat in lucru, nu poate fi data publicitatii si nu putem furniza relatii despre dosarul penal inregistrat la nivelul altei unitati de parchet pentru ca exista riscul afectarii anchetei penale”, a declarat seful DIICOT Buzau, Gheorghe Petrosel.

DIICOT a transmis Parchetului instantei supreme o plangere penala pe numele unui fost procuror al structurii din Buzau a Ministerului Public, George Margarit, despre care presa a relatat, marti, ca ar fi jucat la poker banii destinati unui flagrant.

„La data de 22 octombrie 2013, Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism a transmis Sectiei de Urmarire Penala si Criminalistica din cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, plangerea penala formulata in temeiul dispozitiilor Codului de procedura penala, impotriva procurorului George Margarit sub aspectul savarsirii mai multor infractiuni in legatura cu indeplinirea atributiilor de serviciu”, aratau reprezentantii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT), intr-un comunicat de presa.

Presa a prezentat, marti, informatii cu privire la o ancheta interna a DIICOT demarata dupa ce Gabriel Margarit, in perioada in care a lucrat ca procuror la DIICOT Buzau, nu ar fi returnat la timp institutiei 10.000 de euro folositi la un flagrant pentru prinderea unor traficanti de hasis.

Imediat dupa finalizarea flagrantului, el ar fi trebuit sa restituie banii unitatii de parchet in termen de 14 zile, insa nu a facut-o, astfel ca superiorii sai au dispus o serie de verificari interne, potrivit dezvaluirilor din presa.

In urma verificarilor, conducerea DIICOT ar fi constatat ca lipsesc nu doar cei 10.000 de euro de la flagrant, ci o suma de zece ori mai mare, provenind din banii ridicati in cursul altor anchete, a mai relatat presa.

Sursa: mediafax.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos

1 COMENTARIU

  1. Dreptate nu a fopst no fi si in veci vecilor Romani vor trai stresati HOTI sunt Frati Fii si ficele Noastre asa iam educat asa ne respecta NU va mirati Politicieni sunt RODUL poporului Roman or cat am fi de critici TIMPUL a dovedit ca Romani una vorbesc alta gandesc SE mai zice ca VOTUL este in mana noastra CHEAR nmu ati auzit de manipulare CINE chear noi parinti celor ce am strans ban cu ban sai facem studenti APOI ne biciue cum is doresc Concluzie UN popor Mastochist ne biciuim unul pe altul CA ,clasa politica sa fure tot ce a mai ramas ZADARNIC aruncam vorbe grele POLITICIENI ne imita pe noi UN popor de plangaciosi ce cerseste ca MACAR cat treste sa cumpere o tinichea vopsita fie si ca decor auto CUM cersind guvernului mariri OR nu realizam OR ce marire aduce implicit si Scumpiri UN sfat VINE iarna TIMP sa ascutim SAPELE sa batem Coasa si sortare seminte LA treaba ca Lesinam de foame stand cu ochi la Tv si citind presa ce manipuleaza politic pe bieti protestatari cu Diploma de Saster Porotest cu aviz politic de gura casca.Tony.ro