Acasă Galati Te omoara cu zile: Barbat din Galati, plimbat intre spitale pana a...

Te omoara cu zile: Barbat din Galati, plimbat intre spitale pana a murit! Nu avea Covid

Caz revoltător în Galaţi! Plimbat cinci zile între spitale, într-un sistem medical sufocat de criză pandemică dar şi de lipsuri, un bărbat de 46 de ani a murit sub ochii medicilor.
Omul a mers pe picioarele lui la spital. Fără covid, diagnosticat cu pneumonie, omul a fost trimis de la o unitate medicală la alta, timp de cinci zile.

Bărbatul, care lucra în construcţii, a simţit iniţial dureri de spate şi a luat un antiinflamator, pentru că se mai tratase aşa în trecut. Când a început să facă şi febră, soţia a sunat la ambulanţă, dar a aflat că abia peste două zile ar putea veni un echipaj la domiciliu.

Omul era vaccinat cu Pfizer, schema completă, cu a doua doză în august. Starea lui se degrada, aşa că a mers cu un taxi la spital, unde a aşteptat 12 ore pe o bancă, în curtea unităţii medicale, să afle rezultatul testului Real Time PCR, pentru a fi văzut de un medic.

Pentru că ar fi trebuit să mai aştepte încă trei ore, a plecat acasă la cerere. Noaptea, a aflat că rezultatul e negativ. Luni dimineaţa, soţia lui a sunat la 112, iar pacientul a fost preluat de o ambulanţă şi dus iar la spitalul de Urgenţă. Seara a fost văzut de un medic care, când a constatat că saturaţia de oxigen îi scăzuse foarte mult, a cerut transferul la spitalul de Pneumoftiziologie.

Acolo, medicii au spus că nu îi pot asigura necesarul de oxigen, raportat la starea lui de sănătate, şi l-au redirecţionat către Spitalul de Urgenţă. Peste noapte a fost internat la Terapie Intensivă şi dimineaţă soţia a fost anunţată că a murit. Femeia a depus o plângere la spital şi spune că va sesiza şi Parchetul.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentCitu vrea sa introduca taxa pe Netflix… Ce urmeaza? Cine are video sa fie ridicat de Securitate?!
Articolul următorLovitură pentru pensionari. Ministrul Muncii: “Este imposibil de realizat”