Acasă Galati Te omoara cu zile: Barbat din Galati, plimbat intre spitale pana a...

Te omoara cu zile: Barbat din Galati, plimbat intre spitale pana a murit! Nu avea Covid

281

Caz revoltător în Galaţi! Plimbat cinci zile între spitale, într-un sistem medical sufocat de criză pandemică dar şi de lipsuri, un bărbat de 46 de ani a murit sub ochii medicilor.
Omul a mers pe picioarele lui la spital. Fără covid, diagnosticat cu pneumonie, omul a fost trimis de la o unitate medicală la alta, timp de cinci zile.

Bărbatul, care lucra în construcţii, a simţit iniţial dureri de spate şi a luat un antiinflamator, pentru că se mai tratase aşa în trecut. Când a început să facă şi febră, soţia a sunat la ambulanţă, dar a aflat că abia peste două zile ar putea veni un echipaj la domiciliu.

Omul era vaccinat cu Pfizer, schema completă, cu a doua doză în august. Starea lui se degrada, aşa că a mers cu un taxi la spital, unde a aşteptat 12 ore pe o bancă, în curtea unităţii medicale, să afle rezultatul testului Real Time PCR, pentru a fi văzut de un medic.

Pentru că ar fi trebuit să mai aştepte încă trei ore, a plecat acasă la cerere. Noaptea, a aflat că rezultatul e negativ. Luni dimineaţa, soţia lui a sunat la 112, iar pacientul a fost preluat de o ambulanţă şi dus iar la spitalul de Urgenţă. Seara a fost văzut de un medic care, când a constatat că saturaţia de oxigen îi scăzuse foarte mult, a cerut transferul la spitalul de Pneumoftiziologie.

Acolo, medicii au spus că nu îi pot asigura necesarul de oxigen, raportat la starea lui de sănătate, şi l-au redirecţionat către Spitalul de Urgenţă. Peste noapte a fost internat la Terapie Intensivă şi dimineaţă soţia a fost anunţată că a murit. Femeia a depus o plângere la spital şi spune că va sesiza şi Parchetul.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos