Lidl a anunțat în această seară că este ținta unei escrocherii. Escrocii promit un cupon de 500 de lei la Lidl dacă vei completa un sondaj cu numărul de telefon și emailul.

Pe Facebook, Lidl Romania, a scris: „IMPORTANT! Acest sondaj nu este organizat de Lidl România și te rugăm să nu participi! Campaniile și concursurile sunt promovate doar pe pagina noastră oficială. Îți mulțumim pentru înțelegere! ”, scrie pagina romani-buni.info.

15193464_1130542933661983_8247671464422449006_n

Elena Nadrag Eu mi.am completat nr. de tel . şi E mail ul , neştiind că e o mare escrocherie, ce se întâmplă cu datele mele ? cine sunt EI ???

Lidl RomaniaElena Nadrag, suntem în curs de investigare. Din păcate nu te putem ajuta momentan cu un răspuns.
Denisa AndreeaCe se inatampla dac aam participat ?????
Simona Maria PopTotusi cum poate crede cineva asa ceva…In epoca in care avem acces la informatie. O simpla cautare pe pagina lidl si era lamurita treaba. Toate promotiile,concusurile sunt anuntate oficial. Cred ca mai “de vina” sunt cei care cred asa ceva….totusi.
 
Mirela Gavrila Bine ca ati anuntat ! Am primit si eu o gramada de mesaje in care iar eram adaugata in tot felul de grupuri cu acest slogan Castiga vouchere la Lidl ! Doar ca mi s-au parut cam mari si prea multe , ca sa fie si adevarat . Asa ca am hotarat sa verific pagina. Felicitari ca ati anuntat la timp !
Tatiana Maria Macar Lidl a reactionat rapid …. cel de la Mega cred ca e de cateva zile dar nu am vazut nicio reactie oficiala
Crista Lina Eu am urmat pasiii si era sa virusez telefonul….mi am dst seama cai teapa!! Aveti grija!
Alina Elena Novacescu Bun și ce e de făcut dacă am participat deja? Totuși am lăsat nr de telefon și mail-ul?