Acasă Stirea zilei Temperaturi de primavara de Craciun! Cum va fi vremea joi si vineri

Temperaturi de primavara de Craciun! Cum va fi vremea joi si vineri

38

Desi valorile termice vor scadea usor fata de ziua precedenta, astazi vremea se va mentine mult mai calda decat ar fi normal la aceasta data, in special in regiunile extracarpatice. Cerul se va innora treptat in vestul, centrul, nordul si nord-estul tarii, dar numai pe arii restranse vor fi precipitatii slabe, mixte la munte si in Maramures si predominant ploi in rest.

temp primavara

In sud si sud-est, va fi cer variabil, cu unele innorari spre sfarsitul intervalului, iar dimineata izolat se va semnala ceata. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 4 grade in Transilvania si 14 grade in regiunile sudice, iar cele minime se vor situa intre -4 si 6 grade.

In CAPITALA vremea va fi in continuare deosebit de calda, desi temperatura aerului va scadea usor fata de ziua precedenta. Cerul va fi variabil, cu innorari trecatoare spre sfarsitul intervalului, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 13 grade, iar cea minima va fi de 0…2 grade.

MAINE vremea va deveni in general inchisa si se va raci in toata tara, astfel ca valorile termice vor fi apropiate de mediile multianuale specifice perioadei. Se vor semnala precipitatii, in prima parte a zilei in sud-vestul si nord-estul teritoriului, precum si in zonele deluroase si montane, apoi acestea se vor extinde si vor cuprinde majoritatea regiunilor. Vor fi mai ales ploi in sud-estul si sudul extrem al tarii, in timp ce in restul teritoriului, treptat, vor predomina ninsorile si lapovita. Pe arii restranse cantitatile de apa vor fi insemnate. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari mai ales dupa-amiaza si noaptea in sud-est si sud. Temperaturile maxime se vor incadra intre 1 grad in Moldova si Transilvania si 9 grade in regiunile sudice, iar cele minime vor fi cuprinse, in general, intre -4 si 4 grade.

Sursa: Medaifax

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos