30 C
București
joi, iunie 13, 2024
AcasăStirea zileiTemperaturi NEOBISNUIT de ridicate saptamana viitoare in TOATA Romania! Vezi prognoza!

Temperaturi NEOBISNUIT de ridicate saptamana viitoare in TOATA Romania! Vezi prognoza!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Rusia plănuiește acte teroriste și de sabotaj în Uniunea Europeană

Agențiile de informații ale statelor europene au fost informate...

Se anunta ninsori slabe in Bucuresti si in tara

Se anunta ninsori slabe in Bucuresti si in tara...

Studentii ieseni au dat lovitura in SUA cu o inima artificiala pentru copii

O echipa de tineri studenti la Universitatea de Medicina...

Vremea se încălzește din nou, treptat. Luni și marți vom avea parte de temperaturi de vară, de peste 20 de grade Celsius, anunță Realitatea TV.

VREMEA LUNI

Luni, vremea se menţine predominant frumoasă şi devine mai caldă decât ar fi normal, cu temperature maxime cuprinse între 10…11 grade pe litoral şi 25 de grade în Banat, laTimişoara şi Reşiţa.

Cerul, mai mult senin în mare parte din ţară la începutul zilei, se va înnora după-amiaza în regiunile vestice şi nordice, unde izolat vor fi averse slabe. Vântul va sufla slab şi moderat, iar dimineaţa, la şesc se va aşterne ceaţa.

În Capitală tot vreme frumoasă şi mai caldă decât ar fi normal. De la cele 3…5 grade din zori, la amiază ne bucurăm de 20…21. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla în general slab.

VREMEA MARȚI

Marţi vom avea parte de vreme caldă în toată ţara cu maxime peste 20 de grade în aproape toate regiunile şi până la 27 în Banat. Excepţie face doar litoralul unde vor fi 13….14 grade. În vest, nord şi centru, local, vor fi ploi slabe, îndeosebi averse, care pot fi însoţite, izolat, de descărcări electrice. În celelalte regiuni cerul va fi variabil, cu înnorări spre seară, dar numai pe arii restrânse va ploua slab. Vântul va sufla slab şi moderat. Izolat sunt şi condiţii de ceaţă.

Bucureştenii au parte de o zi de marţi caldă, cu aproximativ 25 de grade la amiază. Cerul mai mult senin ziua se înnorează spre seară, însă condiţiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va sufla cel mult moderat.

Ultimele stiri