Stiri locale

Timisorean amendat cu 900 de lei pentru ca a fotografiat masinile Politiei parcate neregulamentar pe trotuar!

Un timisorean a fost amendat cu 900 de lei de Politia Locala, pentru ca a postat pe Facebook o fotografie cu doua masini ale institutiei parcate ilegal si i-a catalogat pe politisti drept “nesimtiti”, informeaza tion.ro.

Timisoreanul Corneliu Vaida s-a trezit invitat la sediul Politiei Locale sa dea explicatii dupa ce a postat pe Facebook o fotografie cu doua masini ale institutiei parcate pe trotuar.

“Militiene Cojan (n.r. seful Politiei Locale), tu si adunatura ta de nesimtiti, ce-ar fi sa va auto-amendati?”, a scris Corneliu Vaida alaturi de fotografia publicata pe pagina sa de Facebook.

La sediul institutiei, adjunctul Politiei Locale, Marius Tirlui, i-a transmis lui Vaida ca urmeaza sa fie amendat si i s-a cerut sa semneze un proces verbal prin care i se aplica amenda de 900 de lei, “pentru folosirea de cuvinte jignitore”

Miercuri dimineata, Vaida a postat pe pagina sa procesul verbal pe care l-a semnat cu mentiunea ca nu este de acord cu cele consemnate.

“Io: Nu sunt de acord cu cele consemnate in procesul verbal! Semnat. Concluzie: Ne vedem în instanta!”, a scris timisoreanul.

Politia Locala argumenteaza decizia luata prin faptul ca orice declaratie jignitoare de pe Facebook poate fi sanctionata.

Loading...

„Directia Politia Locala Timisoara face cunoscut faptul ca, potrivit unei decizii a Inaltei Curti de Casatie si Justitie, reteaua de socializare Facebook a fost declarata spatiu public, motiv pentru care orice postare jignitoare poate fi sanctionată cu amenda in conformitate cu prevederile Legii 61/1991 republicata, aspect valabil pentru orice persoana care se simte lezata de apelativele postate pe reteaua de socializare”, transmit reprezentantii Poliției Locale.

Loading...

Ultimele stiri

Spre TOP