30 C
București
joi, iunie 13, 2024
AcasăStirea zileiBucurestiTinere MUSULMANE atacate si batute pe strada in Bucuresti! ”Au smuls valurile...

Tinere MUSULMANE atacate si batute pe strada in Bucuresti! ”Au smuls valurile si le-au lovit in cap!”

in:

Stiri pe acelasi subiect

Rusia plănuiește acte teroriste și de sabotaj în Uniunea Europeană

Agențiile de informații ale statelor europene au fost informate...

Vladimir Putin ar putea ataca Europa in 2024 sau 2025

O sursa de incredere de la una dintre agentiile...

Romania e deja calificata la Euro2024. Nu mai sunt bilete la meciul cu Elvetia!

Romania e deja calificata la Campionatul European din Germania,...

Rezumat Video: Kosovo invinge Israel. Romania are din nou sansa sa mearga la Euro!

Echipa nationala a Israelului a pierdut cu 0-1 duminica,...

Două tinere de 18 ani, ce purtau văl islamic, au fost agresate de un grup de tineri în Capitală, pe Calea Moşilor.

Două femei musulmane au fost agresate, miercuri, de un grup de tineri, pe Calea Mosilor din Capitală, anunţă Asociaţia „Surori Musulmane”, cazul fiind cercetat şi de Poliţia Capitalei.

Potrivit Asociaţiei „Surori Musulmane”, un grup format din trei băieţi şi două fete, le-au smuls valul şi le-au bătut pe două femei musulmane, în vârstă de 18 ani, scrie Mediafax.

„Două fete tinere (18 ani), ce purtau valul islamic au fost atacate în plină stradă, în timpul zilei, în zona Moşilor, de un grup de trei băieţi şi două fete. Fetelor le-au fost smulse valurile şi au fost bătute, rănite la cap, la mâini etc. Cu greu un bărbat a intervenit pentru a le salva de agresori. „, se arată în comunicatul Asociaţiei.

Una dintre tinere a mers împreună cu părinţii la secţia 8 Poliţie, dar potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Bogdan Ghebaur, nu au depus plângere.

” Un grup operativ s-a deplasat împreună cu tânăra şi părinţii săi la faţa locului, însă nu s-a reuşit, deocamdată, identificarea presupuşilor agresori. Părinţii nu au vrut să depună plângere.Ne-am sesizat însă din oficiu şi s-a deschis dosar de cercetare penală pentru loviri şi alte violenţe. Cazul a fost preluat de secţia 8 poliţie „, a declarat pentru Mediafax reprezentantul Poliţiei Capitalei.

Oficialii Asociaţiei ” Surori Musulamane” susţin că sunt îngrijoraţi de situaţie şi vorbesc despre „o portretizare eronată în media a atacurilor teroriste, nefăcându-se diferenţa între terorişti şi musulmanii de rând”.

„Musulmanii condamnă aceste acte teroriste şi condamnă violenţa.(…)Musulmanii aflaţi pe teritoriul României sunt paşnici, mai mult de jumătate dintre ei sunt cetaţeni români, născuţi şi educaţi aici. Nu ne dorim o divizare a societăţii române, ne dorim să traim în pace, la fel ca şi până nu de mult, să nu mai auzim astfel de cazuri repetate.”, susţin reprezentanţii Asociaţiei.

Ultimele stiri