Acasă Comentariul zilei Tiriac trage concluziile dupa proteste: Oamenii astia nu au voie sa fie...

Tiriac trage concluziile dupa proteste: Oamenii astia nu au voie sa fie acolo!

1270

Omul de afaceri Ion Ţiriac a vorbit, duminică seară, la o emisiune TV, despre protestele împotriva Guvernului Grindeanu, care au loc de aproape două luni în Bucureşti, dar şi în alte oraşe din ţară, apreciind că acestea au fost ilegale.

Fostul tenismen a criticat şi decizia preşedintelui de a se alătura protestatarilor, din moment ce el a aprobat acesta Guvern.

„Mă întreabă oamenii, că dacă sunt român, toţi mă întreabă şi eu stau mai mult pe afară. Mă întreabă oamenii: Măi, ce-i cu voi românii? Voi sunteţi sănătoşi la cap? Avem alegeri, avem o coaliţie la mai bine de 51%. Din ce am înţeles, preşedintele României nu a aprobat primul guvern. Nu ştiu dacă are el obligaţia să ne spună de ce nu l-a aprobat. Însă pe al doilea l-a aprobat, după care, după 10 zile iese cu câteva mii de oameni într-o piaţă acolo care vor să dea jos Guvernul care a stat 10 zile. Acum vă întreb eu: De ce? Bineînţeles că Guvernul nu face ce doreşte, că după trece pe la Parlament să-i aprobe ceea ce doreşte şi are mai multe manete de control.”, a precizat, la RTV, Ion Ţiriac, cel care nu exclude ca protestatarii din Piaţa Victoriei „ar fi împişi de la spate de cineva” pentru a manifesta împotriva Guvernului: „Oamenii au dreptul să se manifeste şi este o treabă foarte democratică. Toţi aceia care vin acolo cu pancarde tipărite bine. Oare nu este mânat de la spate de cineva? Oamenii aceştia au autorizaţia să se unească şi să mărşăluiască? Adică ei se adună pentru că nu sunt de acord cu cei care au votat în majoritate. Este asta democraţie sau anarhie? Deocamdată au votat oamenii pentru ăştia. Lasaţi-i! Oamenii ăştia nu au voie să fie acolo. Şi ăla care nu a votat deloc nu are ce căuta în piaţă. Ăştia din Piaţa Victoriei sunt atât de departe de adevăr de nici nu vă daţi seama. Hai să-i lăsam pe ăştia să vedem ce-or face. Că de fiecare dată tot sperăm. Primul lucru pe care toată lumea şi-l doreşte sunt banii în visteria statului”.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos