Acasă Comentariul zilei Titi Aur, afectat grav de Covid: ”După șase zile cu mască de...

Titi Aur, afectat grav de Covid: ”După șase zile cu mască de oxigen am reușit să respir 20 de minute fără mască. M-am născut a doua oară!”

95

Pilotul Titi Aur, internat în spitalul din Bârlad după infectarea cu coronavirus, spune că „s-a născut a doua oară” după ce a respirat singur timp de 20 de minute, după șase zile cu mască de oxigen:

„Dupa sase zile cu masca de oxigen la doua surse cu peste 20 litri/min, timp in care m-am simtit ’strans de gat’ si cu senzatii dese de atac de panica, am reusit sa respir 20 min fara masca. M-am nascut a doua oara!!!!”, a scris pilotul, joi, pe Facebook.

Titi Aur a fost diagnosticat cu COVID-19 la începutul lunii aprilie şi este internat la Spitalul Municipal de Urgenţă „Elena Beldiman” Bârlad.

„Am ales sa raman la spitalul din Barlad pentru ca am incredere foarte mare in echipa de aici. Acum ma simt putin mai bine, insa depind in continuare de peretele cu furtunul de oxigen si sper ca intr-o saptamana sa pot sa parasesc spitalul, bineinteles dupa refacerea analizelor”, a mais scris Titi Aur.

Pilotul spune însă, că, din păcate, „mai exista si minti ’zapacite’ care sustin ca e fake”.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos